Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výsledky posledního známého 24 členného panelu, složeného  of physicists, chemists, engineers, commercial airline pilots, and attorneys,  který vyvrací argumentaci NIST ohledně samovolného pádu WTC 7

REPORT: 9/11 Building 7 Collapse Confirmed As Controlled Demolition

:http://tellmenow.com/2014/06/report-911-building-7-collapse-confirmed-as-controlled-demolition/

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za adresu. I když nevím zdačetba této „Warrenovy komise“ pro mne nebude ztrátou času.Personální složení té první (vyšetřující vraždu JFK),označil tehdejší senátor R. Nixon za „nejlepší kanadskýžertík v dějinách USA“. Tohle bude asi žertík č. 2. Spíšemě, jako stavaře-laika, zajímají názory odborníků, kteří jičetli a fakticky kritizují. Jejich argumenty o řízené demolici jsou vysoce věrohodné

Např.

http://www.ae911truth.org/

Vícejich je na

http://wtc917.freevar.com/

1 0
možnosti
Foto

Nějak Vám tam vypadlo 23 085 izraelských v vojáků zabitých ve válkách, které proti Izraeli rozpoutali jeho sousedé a také  2 493 izraelských obětí teroristických aktů proti Židům a občanům Izraele. Odpovídat nemusíte, na všechny případné otázky jste mi odpověděl svým příspěvkem. Jen bych rád připomněl, že nejste objevitel, tyto spiklenecké teorie mají počátek v Rusku 19. stol. kdy byly vyrobeny podle požadavků carské Ochranky a jak vidno, ono to funguje dodnes. Nemusíte číst pavědce, stačí Umberto Eco a Pražský hřbitov.

0 0
možnosti
Foto

Možná tomu nebudete  věřit, ale Protokoly sionských mudrců jsem dodnes nečet; i když o jejich existenci víml. Bavil jsem se spíše spikleneclými teoriemi V. Havla; třeba že Saddám má zbraně hromadného ničení.

2 1
možnosti
Foto

Hmm. Nějak definovat nepřítele, to je tak nějak marxistické. Možná jsme si nepřítelem všichni navzájem. Definujeme se jako nejvyšší tvor a zatím se chováme stejně, jako kdejaký hloupý hrošík hnaný pouze pudy. Lidská civilizace zdegenerovala.

Možná bychom měli svět ponechat nějakému lepšímu druhu.

0 1
možnosti

Nepřítelem lidstva je lidstvo samo svou agresivní povahou.

3 0
možnosti
Foto

Všechna zvířata jsou agresivní jen potud, pokud potřebují přežít. Člověk je agresivní i bez tohoto důvodu.

0 0
možnosti

Rv Nesouhlasím, nestojí to za komentář; jen poznámku. Zapomenout ve výčtu nebezpečí na šířící se islám je dost velká hrubka.

2 1
možnosti
Foto

Na téma islám doporučuji foto Z,Brzezinského, který předává Bin Ládinovi samopal a posílá hobojovat do Afgánistánu se slovy: „Vaše věc je posvátná!“Radikální islám byl projekten jeho duchovního otcem Zbygnieva aměl tehdy sloužit proti SSSR jako „geopolitická zbraň“. Žese pak Ládin obrátil jako Otesánek proti USA je jiná věc.Svržení vládců jako byli Hussain a Kaddáfí (a jejichsekulárních režimů) také k radikalizaci islámu přispěla.Radikalismus Kaddáfího vůči upadajícímu Západu spočíval vjeho výroku: My dobydeme Západ dělohami našich žen.

https://www.google.cz/search?q=brzezinski+bin+laden&client=firefox-a&hs=sZk&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&tbm=isch&imgil=neFKK2NW_mFL_M%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcT4InKp65qiaqtas-ef3HBWuJMwl5s3AtLUmsJJ5ANn9MD67dEc%253B640%253B437%253BpWotp7crHsQgIM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.911myths.com%25252Findex.php%25252FBin_Laden_and_Brzezinski&source=iu&usg=___uXlxt-XXI-5c3rkYRXyXzklfVQ%3D&sa=X&ei=OD6MU6LJIamk0QWP1YGICw&ved=0CDEQ9QEwAA&dur=6552

2 0
možnosti
Foto

Konspirační teorie jsou v módě. Zpracované do formy napínavých dobrodružně - akčních románu od dobrých autorů (např. Ludlum, Brown...) čtu velmi rád. Oni totiž dovedou mnohem lépe fabulovat, než nám zde pisatel blogu předvedl.

3 2
možnosti
Foto

Já nepíšu o konspiračních teoriích. Pouze o konspirační praxi

4 0
možnosti

:-)   Napsal jste to perfektně, obdivuji tu práci a trpělivost !  S velkou pravděpodobností Vás někteří diskutéři ometou, ale je nesporné, že likvidace dvou věží letadly je unikum, kterému může věřit jen hlupák, který neabsolvoval fyziku na základce. Věž prošpikovaná železem a betonem, naražená v horní třetině, spadla za 9 vteřin. Běželo na tom na netu video. Dostatečně prokazatelné. V současné době čtu knížku, od právníka Marka Lane...vyšetřování vraždy J.F. Kenedyho. Velmi zajímavé čtení. Pak následoval Robert! Jak z kopíráku. Vaším článkem, jak je vidno z diskuse, berete iluse mnoha jednodušším lidem .R^R^R^

5 2
možnosti

...... hmmm, tak pamatuji těch nepřátel hafo - kapitalističtí imperialisti, Židi, komunisti, věčný a vděčný evergreen - cikáni a dnes samozřejmě V.V. Putin ! Pravdou je, že se z nepřátel postupně stávali přátelé, což mě naprosto rozhodilo. Sem zjistil, že žiju v jednom velkým omylu ! "Dvojčata" v NY nebudu snad ani komentovat, z teho su na prášky doteď.

1 0
možnosti
Foto

Na téma Dvojčat je poměrně  kompletní stránka

http://wtc917.freevar.com/

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik