Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pisatel zapomnel jeste na dabelsky vynalez americkych "iluminatu", HAARP,  ktery ovlivnuje myslenky lidi a meni fyzikalni zakony. Samozhrouceni WTC je toho primym dukazem.

2 2
možnosti
Foto

O HAARP toho moc nevím, ale pokud jde o WTC, zde byla evidentně použita řízená demolice. Proč byla použita (a nestačil samotný efekt nárazu leadel), to nevím. Možná by částka vyplacená pojišťovnou pak byla mnohem menší...Možná by se věže pak daly opravit. Mohly to být i tyto prozaické důvody.

http://wtc917.freevar.com/

A nevíte, kde jsou fotky trosek dopravního letadla, které údajbě narazilo do Pentagonu? Nikde jsem je nenašel... Že by HAARP?

2 0
možnosti

Velmi zajímavý článek.

Karma.

4 2
možnosti
DK

Neda se rict, co je nejvetsim nepřítelem lidstva. Tak jako cloveku jako jednotlivci je jedno, zda zemre na rakovinu, infarkt nebo mrtvici. Proste to, co ho nakonec zabije, je jeho nejvetsim nepřítelem. A z pohledu celého lidstva to je stejne. Nasim nejvetsim nepřítelem je to, co nas nakonec dovede do zahuby. Sam nevim, co to je, ale jednim z největších nesvaru dnesni doby je pseudohumanismus. Je dost dobre4 mozne, ze na ten pseudohumanismus jednou všichni dojedeme, a proto je na miste proti nemu bojovat, dokud je cas.

4 0
možnosti
Foto

Největším nepřítelem lidstva je jeho vlastní blbost.

4 0
možnosti
KB

K10a89r91e77l 16B82o31k

1. 6. 2014 23:24

Napsal jste toho hodně, ale podle se jedná o velkou demagogii. Ale k jedné věci : kolem roku 1250 př. n.l. se židé vrátili do své historické vlasti ( do oblouku úrodného půlměsíce na Blízkém východě ) Kanaánu, kterou opustili před dávnými časy ( velká neurůda ? ). Takže v roce 1948 byl založen stát Izrael na svém historickém území.

3 0
možnosti
Foto

Co to je historické území? Slovanéprý sídlili i v Pamonii; ale kdyby si tam teď chtěli zříditstát, tak by se Maďaři pekně cukali. Asi podobně, jako se cukajízde domestikovaní Palestinci a Arabové (a to byl důvod, proč seEinstein odmítl stát 2. izraelským prezidentem). Navíc ten„historický Izrael“ nevznikl na liduprázdném, ale obydlenémúzemí, jehož původní obyvatelé nebyli vzati do zajetí či dootroctví, ale holokaustováni včetně nemluvňat a dobytčat.Přečtěte si v Bibli třeba o Jerichu. Navíc je Izrael geograficky malý a neschopný vtřebat světovou žifovskoupopulaci. Nicméně kdyby místo zabírání palestinského územíexpandoval do výšky po vzoru Hongongu, nebudil by takový odpor.

0 0
možnosti
JF

Nějak vám tam vypadlo 100000 až 200000 mrtvých v Čečensku, další mrtví v Abcházíí, Podněštří, v Gruzii.....

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za připomínku. Ale o Čečně toho moc nevím (a i ty údaje o obětech se značně rozcházejí). Jestli v Čečně byl např.  radikální islám použit Brzezinskim ještě jako geopolitická zbraň proti Jelcinovi, nebo ješli šlo výlučně o vnitročečenský konflikt. V Gruzii jde patrně  o důsledky expamze NATO a EU.

2 0
možnosti
AS

A94d42a54m 67S10t31a69v67a

1. 6. 2014 22:40

"....rozpadá se základ společnosti –  rodina a západní společnost není schopna se biologicky reprodukovat....": To máte pravdu a za to může anarchismus, dnes především marxistický, reprezentovaný různými trockisty či maoisty, kteří vyrostli z květinkových dětí; otázkou je, kdo ty květinky vysázel, a ony přerostly v teroristy demokratické společnosti a říkali si, že bojují proti establišmentu. A přitom bojovali proti demokratické, byť hříšné, společnosti. Znevažováním a rozdupáváním jejích hodnot ji však nenapraví. A o to horší, že na jejich svévolné destrukční úsilí o "nápravu" společnosti  navázala dnešní EU !

4 1
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik