Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mého názoru je celé vedení EU ovládano penězi ze světového vládnoucího centra a politickým prostředníkem USA. Pokud tento pohled přijmeme, lze pak snadno vysvětlit všechny ty kopance a zdánlivé nelogičnosti a excesy, kterých jsme svědky. Ten scénář je pak naprosto jasný: z administrativy EU nadělat neschopné hlupáky, z Putina udělat fašistu a vůdce říše zla. Čím bude Putinovo Rusko pevnější, tím budou EU hlupáci vzteklejší, aaministrativa USA závislejší a bankovní ilumináti agresivnější. Pokud toto lidé nepochopí (Rusové to chápou) a nepřevezmou odpovědnost (Rusové ji přejímají) povede to pro severoatlantickou civilizace k velice smutným koncům. Kam se ztrácí duch respektu a spolupráce?! Někomu prostě v této "hře" již citelně ujíždějí nervy.

0 0
možnosti

Za vlády sovětského (a nikoliv pouze ruského, jak se nás někdo snaží přesvědčit, ale zločineckého bolševického obsazeného napříč mnohými národy a národnostmi a mohl bych dokonce napsat, který národ měl ve špičkových orgámech bolševiků více než 30% zastoupení, ale Rusové to nebyli) impéria tady byli obhájci nového pokrokového světového zřízení. Místo hlav měli duté budky a neustále vykřikovali o tom, jak je Sovětský svaz jedinou cestou pokroku. A že je nevyhnutelné jít socialistickou cestou po vzoru velkého Sovětského svazu. Dnes v EK sedí absolventi Sorbony, za nás komunista absolvent VŠ v Sovětském svazu (a ten je po bezpečnostní stránce tutově čístý jako lilium), komunisté z bývalých sovětských republik, členové nejvyššího sovětu SSSR a dekódujeme-li navíc historii EU, pro demokraty nepochopitelný mechanismus správy Evropy se nám ukazuje stále čistěji. Hnědí a rudí socialisté se totiž rozhodli, že ovčanům Evropy bude stačit vyprávět o tom, že mají demokracii. Ve své zaměstnanosti a důvěře v "demokratické politiky" si nebudou mít čas všímat přerodu standardních evropských států v nový revoluční socialistický řád, který spojí plánované prvky nacismu s vyspělými prvky komunismu.

Takže celý svět vidí zhovadilost a nastupující totalitu na evropském kontinentu, akorát tady na blogu iDnes nás vehementně několik dřívě asi sovětských agitátorů agituje k jinému megalomanskému impériu. Podle nich jsme blbci, kteří nechápou dirigizmus, buzearci, zákazy, ekonomicky úpadek jako nový moderní demokratický systém.

Sorry, EU rozvědčíci, nechápu to tak. A každý, kdo trochu rozumu pobral, to vidí.

0 0
možnosti
Foto

Víte, ono se s tím dá docela souhlasit... A některé vaše závěry, jsou opravdu trefné. Jen bych k tomu nevyužíval, tu Biblickou postavu Jidáše. Tam šlo o něco jiného, než o co se snaží EU a hlavně, tam to podle všeho bylo "dáno a bez Jidášova zásahu, by se události nepohnuly k tomu, k čemu se musely pohnout..." Jidáš zradil Spasitele, ale bez jeho zrady by Spasitel nebyl tím, čím dnes je. A Spasitel s Jidášovým činem počítal... Vlastně o něm věděl dlouho, před tím polibkem. Jidáš se opravdu nechoval, jako dnešní EU...

1 0
možnosti
Foto

Správně.

EU neměla posílat své bojůvky na barikády, ty taky neměla stavět. A Janukovyč, když se EU nestáhla, je měl všechny postřílet.

Krásná práce, :-P

5 0
možnosti

23. 2. 2014 22:23

A já myslel, že za tím byly dolary od Síajej a ostatních vrahů z volstrítu. A ona místo toho EU. Každej den se člověk dozví něco nového....;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik