Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HB

V mnoha věcech s vámi +- souhlasím. Nicméně věta "Ochrana Rusů na Ukrajině je Putinovou morální povinností a ruský prezident své cti dostojí." je naprosto šílená a nevěřím, že ji myslíte vážně. Ukrajina je nezávislá, svobodná a mezinárodně uznávaná zem a do takové žádná jiná zem jen tak nemůže vyslat své vojáky a to ani s poukazem na to, že jde chránit "své" občany (kteří de facto  a nejspíš ani de jure  jejími občany nejsou). To je naprosto nepřípustné a je to prostě napadení a invaze, nic jiného. Navíc těmto "ruským" (:-P) občanům nic nehrozí - nikdo je nenapadá, nikdo je neterorizuje ani jim nikdo nevyhrožuje. Takže ne, tohle není morální povinnost, to je sprosté zneužití situace.

3 0
možnosti
Foto

Asi jste přehlédl info, že již 143000 lidí uprchlo z Ukrajiny do Ruska (Pohraniční služba RF uvádí675 000). Zdroj

http://czech.ruvr.ru/news/2014_03_01/143-000-lidi-uprchlo-z-Ukrajiny-do-Ruska-0089/

2 3
možnosti
LK

L54u46d57ě47k 95K74r15á69l

2. 3. 2014 21:39

článek jsem si přečetl raději několikrát a pořád si opakuji, že vyslovit názor má právo každý. tedy i já. je to prostě hrůza, co se vám prohání mozkovnou. není mi z toho moc dobře. janukovič likviduje své občany pomocí snajprů a vy mluvíte o KS jako o Hitlerovi. Putin posílá na Ukrajinu vojsko a vy porcujete ukrajinskou černozem mezi ty "parchanty kapitalistický". já na ukrajině byla viděl tu bídu. těm lidem se nedivím, že chtějí jíst a mít se aspoň trochu líp. proto chtějí změnu a někteří (statisíce) to řeší po svém, totiž úprkem za prací. a vy se nestydíte dštít síru a oheň, a to naprosto scestně.

6 2
možnosti
Foto

V Kyjevě nešlo o demonstraci prostýchUkrajinců, které máte na mysli. To byli z celé země svážení a dobře placení a také zfetovaní provokatéři. V Kyjevě kroměonoho náměstí probíhal běžný život. Viz

Novépřevratné informace o pozadí státního převratu na Ukrajině:Příprava stála nejméně pět miliard dolarů!

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/11765-nove-prevratne-informace-o-pozadi-statniho-prevratu-na-ukrajine-priprava-stala-nejmene-pet-miliard-dolaru-.aspx

Brutální video od 18 let:Demonstranti na Ukrajině

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/236712/brutalni-video-od-18-let-demonstranti-na-ukrajine-urizli-policistovi-hlavu.html

3 3
možnosti
Foto

Pane autore, trochu jste předběhl dobu. Už sice u nás máme Rusů spoustu, ale zatím se Putin jejich zájmy hájit nerozhodl.

0 0
možnosti
Foto

Třeba na to dojde. Když Obama diskutoval s Putinem a ten mu vyhrožoval útokem na Guantanámo, Obama kontroval výhrůžkou: A my vám zase vybombardujeme Karlovy Vary!

0 7
možnosti
Foto

Pane, z vás jde strach. Tolik nenávisti.

2 0
možnosti
PV

P81e84t80r 73V19í21t

2. 3. 2014 21:17

Radio Hlas Ruska, EUportal a Blesk jsou opravdu solidní zdroje dezinformací všeho druhu. Viz odkazy na zdroje.Rv

3 0
možnosti
Foto

No  ale např. ČT se zdaleka nevyrovnají a navíc nemyslím, že by dezinformovaly úmyslně, spíš z neprofesionality (neověřování informací a zdrojů apod).,

3 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že v podstatě to samé říká naše vláda a pan Zeman v odsouzení  pana Putina (i když každý používá  jiný slovník a né třeba tak tvrdý) a Vám vadí jen KS. :-)

2 0
možnosti
Foto

Jistě máte pravdu, ale tento formát blogu má charakter pouhé glosy, takže se zabývá pouze tím nejvíce charakteristickým a nemůže popisovat všechny hráče individuálně.

1 0
možnosti
FT

To už není běžná tráva, tohle už bude něco onačejšího, ale bacha na dávkování....!!

10 4
možnosti
Foto

No pokud mě něco takového postihne tak jedině pasívně a ještě proti mé vůli (nerozpoznám ten kouř); a proto jsem dnes zakouřenou  hospodu zásadně  vynechal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik