Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

František Stočes

2. 4. 2008 18:15
Vážený anonyme Fikosi,

je to poněkud jinak. Přečtěte si třeba toho Engdala, který sděluje" The US Air Force completed refitting its B-52 bombers with nuclear-armed cruise missiles believed invisible to Russian air defense radar. New enhanced avionics on its B-2 stealth bombers gave them the ability to fly at extremely low altitudes avoiding radar detection as well.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

2. 4. 2008 20:08
Re: Vážený anonyme Fikosi,

Pokud ta raketa neví, kde se nachází cíl - například v mobilním podzemním stanovišti, nebo 600 m pod hladinou moře, je ji její schopnost uniknout radarům platná jako rybě kolečkové brusle. Právě to je v současné době jedinou zárukou, aby nějaká nedemokratická země, které tak rády přepadávají náhle a bez přípravy, se o něco takového nepokusila. To platí i přesto, že tento text je pouze v češtině.

Jinak, Winston Churchill byl před WWII  neoblíběný právě pro to, že byl válečným štváčem a vyzýval mimo jiné k tomu, aby Británie více zbrojila. Bohužel, převládaly názory lidí vašeho ražení.  Možná, že Václav Havel může být důkazem, že někteří lidé s historie vzali ponaučení.

0 0
možnosti
NS

Fikos

2. 4. 2008 17:59
Absolutní neznalost

Dobrý den pokud chcete psát o vojenských otázkách zjistěte si alespoň minimální technické údaje.Žádná vojenská konvenční síla na světě není schopna ohrozit raketové jednotky států USA a Ruské federace.Konkrétně bombardéry B-52, které jsou už více než 50 let staré, byly už tehdy vydáno na milost a nemilost sovětské protivzdušné obraně.To byl vlastně taky důvod výroby mezikontinentálních raket.Počty jaderných střel v ponorkovém loďstvu Ruské federace představují několik stovek až tisíců hlavic.Hromadný útok na ponorky je naprosto nemožný .Těch 9 ruských raket by šlo dolů jen v případě že nějakému Ivanovi rupne v kouly.Je jedno jestli to bude Rus Iránec,Korejec či kdokoliv jiný.

0 0
možnosti
RR

rezjir

2. 4. 2008 17:32
A vy se dívite?

Jeho otec směle uváděl do života heslo: "jednotnou vůlí podle jednotného plánu k opatření práce".  

0 0
možnosti
  • Počet článků 192
  • Celková karma 22,94
  • Průměrná čtenost 2092x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik