Diskuse

Ideologický, světonázorový a demokratický atribut ČSSD

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To Jiří Čumpelík a Miroslav Cestr:

Já jsem tam málo zdůraznil, že socialistická ekonomika kde zaměstnanci spolivlastní své podniky, ekonomika – místo individualismu, egoismu a atomizace společnosti jako důsledkú ekonomiky kapitalistické – generuje skutečnou demokracii, a navíc i solidaritu, spravedlnost, poctivost a zodpovědnost!

A díky těmto společenským i etickým hodnotám je tak nadějí i podmínkou zdárného vývoje lidské civilizace.

0 0
možnosti

Pane Stočesi,

zveřejnil jsem dnes před vámi svůj zjednodušený zcela nezávislý kritický pohled na situaci a roli ČSSD, který rozhodně nesměřuje proti roli ČSSD v politice, ale naznačuje určitou cestu pro nedělní sněm ČSSD.

Po přečtení vašeho článku, musím s vámi, jako členem ČSSD souhlasit a budu rád, když se vám uvedené atributy v ČSSD podaří prosadit. Myslím, že poctivá levicová politika ČSSD může být přínosem pro naši společnost, ale to včele ČSSD budete potřebovat jiné vedení.

Karma!

2 1
možnosti

RvPoctivá levicová politika je utopie, neboť čím více jste levicový tím více jste na někom závislý. A to, že v každém z nás je mnoho slabosti, tedy libujeme si v levicovisti i v pravicových stranách, tak se nelze divit, že státy jsou velmi předluženy. Levice nepřináší nic pozitivního. Jde pouze o populismus ze kterého dříve či později přichází další revoluce, ať sametové či krvavé.

0 0
možnosti