Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J86o11s44e17f 85K63l28a19t

14. 5. 2016 21:16

Pane Stočesi vy sám tomu blábolu věříte?Lidská .. opravdu nezná mezí.

8 0
možnosti
Foto

Teda to je hustý čtení. Úplně jsem šel do kolen. Spálená země, která se životní úrovní řadí do první třetiny světa (poskočila od roku 1989 o několik desítek míst), kde nákupní centra o víkendech praskají ve švech, kde statisíce lidí jezdí v létě k moři a v zimě do Alp, kde je momentálně společně s Německem nejnižší nezaměstnanost v Evropě, kde jsou všechna města, městečka a vísky již krásně opravené a náměstí hrají všemi barvami, kde .... . Ale to socani nikdy nepochopí. Oni nenávidí Altnera a s ním asi vše.

10 0
možnosti
Foto

Mate pravdu, v Cesku se ted nezije spatne.

Autor vsak ma tez v necem pravdu. Banky a dulezite podniky jsou nyni z velke casti v cizich rukou. A to myslim dobre neni, nejsme ekonomicky samostatni.

Uplna ekonomicka samostatnost v dnesnim globalnim svete je sice nemozna, ale mohli a meli bychom byt asi vice samostatni.

Na druhou stranu, za Rakouska-Uherska jsme nebyli ani politicky samostatni a presto se v ceskych zemich pred 1. svetovou valkou spatne nezilo. 70 procent prumyslu R-U bylo na uzemi ceskych zemich. Byt bylo predevsim v nemeckem a zidovskem vlastnictvi, ale Cesi meli diky tomu praci a vydelky.

2 2
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik