Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J87i65r67i 57M69a44l87i98n83a

30. 7. 2014 15:43

Prvni kdo oznamil sestreleni letadla byli rusti separatiste, protoze se domnivali ze sestrelili ukrajinsky Antonov. Z toho se Putlerovci nevylzete. Rv

0 0
možnosti
AM

Institut slovanských strategických studií: "Ženevská jednání – opět přehlídka umu úžasného politika Sergeje Lavrova. Jako černý panter si hrál s euroameric- kými krysomyšmi...".

Halelujah.

0 0
možnosti
AM

No, myslím, že si Sobotka počká, až bude něco vědět. Na hádání z kávové sedliny jsou zde jiní. --------------------

Jinak se zdá, že Američané přehodnotili strategii. Následky obviňování z lhářství jsou už možná politicky horší než ochrana zdrojů, takže začnou pouštět zpravodajský materiál. První vlaštovka (prý) ukazuje raketovou palbu z ruského území na ukrajinské --- jestli se to potvrdí a jestli přibudou i další věci, tak .............. co vlastně?

Vojenské napadení sousedního státu?

To už není povstání, to je přece válka. (???)

1 1
možnosti
VL

Milý pane, komentovat to, co jste napsal je ztrátou času. Nevím do jaké míry Vás osobně čeká úpadek antického Říma, ale i když pana Sobotku moc nemusím, tak v tomto případě tím ňoumou nebude. Řekněme, že jste další recesista.

0 1
možnosti
MK

M55i23l56a72n 81K98e50s62l

27. 7. 2014 21:16

Nijak  pečlivě nesleduji to,co se děje na Ukrajině.Proto nevím,kolik  evropských premiérů by si zasloužilo pochvalu autora blogu?Kolik jich bylo co se zachovalo jinak než náš premiér?Moc asi ne.Po zžíravé kritice,kde koho, po prohlášení premiéra a také našeho ministra války,že si vystačíme i bez amerických soldátů,ani se nedivím,že již neprohlašuje.Také jeho postoj k sankcím Rusku není zrovna vnímán kladně. Teď si můžeme jenom přát,aby jej při podzimní návštěvě kongresu USA,kongresmani nezlomili-nepřesvědčili,že bezpečnost ČR je bez přítomnosti amerických vojáků v ohrožení.

1 1
možnosti
AT

Bože můj a co by se tak od těch vašich dispečerů dozvěděli? Že letadlo zmizelo z radarů v den a hodinu, kterou už všichni přesně znají? A myslíte, že civilní letadlo disponuje zařízením pro detekci zaměření raketou?

0 0
možnosti
Foto

Nyní musíme počkat navýsledky dekódování „černých skříněk“ z Londýna. Myslímsi, že nezjistíme, kdo střílel. Je možné, že zjistíme, jakouraketou bylo letadlo sestřeleno na základě výzkumu vlastnostízásahu. Kdo však vydal příkaz a zda se jedná o provokaci Kyjeva,protože Boeing se odklonil od kursu a poblíž něho se nacházelletoun Su-25, o čemž svědčí údaje pozorování ruskýchkontrolních služeb, se však podaří vyjasnit jenom stěží.Rusko od ukrajinské strany požadovalo, aby poskytla záznamyrozhovorů s dispečery, což je velmi správný krok. Kyjev všaknikdy neposkytne materiál, který by ho odhalil.

http://czech.ruvr.ru/2014_07_26/Zjistime-pravdu-o-letu-MH-17-9053/

Dostzajímavá je v těchto podmínkách pozice, kterou zaujali vmasmédiích někteří odborníci, mj. i opravdu dobří odborníci,jako jsou Michel Chevalet a Vincent Amison. Zpočátku mluvili oUkrajině a vyjmenovávali typy raket, kterými disponuje jejíarmáda. A najednou jsou zticha. Na experty se tedy vyvíjí velmimohutný informační nátlak. Proto je třeba se vážně zamysletnad tím, co se nyní děje. V současné době žádná konkrétníinformace není! A o prohlášeních ruské strany se praktickynemluví.

http://czech.ruvr.ru/2014_07_27/Situace-s-Boeingem-je-stale-zamotanejsi-3566/

3 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,23
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik