Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A pěkně zpackaný blog. Když neumíte napsat průměrnou sci-fi povídku nebo aspoň fantasy, tak se do toho nehrňte. A  ještě k tomu ty odkazy!

Nemluvě o tom, že máme teprve červenec a do 11. září daleko. Nebo Vy používáte ruský kalendář? Říjen v listopadu etc.

Nebo Porošenko teprve něco chystá, a Vy už víte, že se to nepovede?

0 0
možnosti
Foto

PavelDvořák píše: ...Kdyžneumíte napsat průměrnou sci-fi povídku nebo aspoň fantasy,tak se do toho nehrňte.

Sci-fi blog jsemzkusil, ale nehodnotím to.

Tajemstvíživota, smysl života, a kosmický "Bůh"

http://stoces.blog.idnes.cz/c/33863/Tajemstvi-zivota-smysl-zivota-a-kosmicky-Buh-Sci-fi.html

Povídka napodobné téma (pod pseudonymem)

Pan Engels seopravuje http://www.netsocan.cz/jnemo/jnemoa.html#jnemoa

0 0
možnosti
Foto

Mně na tom chybí vysvětlení, proč by Rusové dodávali Novorossijcům rakety zasahující cíl v 10 km. výšky, když ukrajinskští fašisté taková letadla nemají... Ledaže by naletěli na nějakou cílenou provokaci, ale to je jen spekulace.

1 0
možnosti

Diktátor, lhář, zloděj, a slizký skřet Putin a jeho masmédia, která vytvářejí lži jednu za druhou a vy to  jako ovca se vším všudy žerete jako nejlepší krmí. Tož dobrou chuť.

2 0
možnosti

V každém národě je určité procento dementů a tady jsou to kremlofilové. ;-D

1 1
možnosti

:-)  Autore, napsal jste to moc pěkně ! Sice Vás solí, ale na to nedejte! Trochu retardovaní jedinci, kteří mají hlavu jen na nošení klobouku, Vás přece nevyvedou z míry! 11. září....chodilo to po netu, perfektně připravená akce!  Analogie se sestřelením letadla se přímo nabízí ! EU byla v sankcích málo tvrdá, je třeba zvýšit tlak na Putina vystupňováním boje proti němu. Z logického hlediska : Proč by to Putin dělal? Krym má a dá si velký pozor, aby si s proruskými separatisty neomočil. R^R^R^  Jenže.....a to si ti bojechtiví diskutéři neuvědomují, pokud se něco strhne, jsme první na řadě my, v Evropě. Amerika bude jen dodávat techniku. A Rusko to přežije!  R^

0 0
možnosti

No těbůh, kde se tyhle "lidi" furt berou??

3 0
možnosti

Ten článek je jedna velká hloupost. To ani nemá cenu komentovat. Jednu věc za všechny ty hlouposti. Chruščov nebyl žádný Ukrajinec, Chruščov byl Rus. A takhle je to u Vás se vším.

3 2
možnosti
Foto

Např.v této biografii - Who is Nikita Khrushchev? -

simůžete přečíst, že „Khrushchev wasUkrainian by birth“

http://www.wisegeek.com/who-is-nikita-khrushchev.htm

O etnickém původu Chruščeva sevedou vášnivé spory, viz např diskusi z r. 2008, kde se zmiňujejeho ukrajinský původ uvedený ce wikipedii

http://m.topix.com/forum/ru/azov/T95PKDK3BPDV8O6H9/p113

Jisté je jen to, že se narodil 15 kmod ukrajinských hranic, od mládí pracoval v ukrajinském Donbasu aKrym sebral Rusku a dal ho Ukrajině.

4 0
možnosti

J35a35n 32K86r48a60u97s

22. 7. 2014 23:57

Máte recht.

Ale je třeba podotknout, že na iluzi 11. září pracovaly zástupy profíků. Porošenkovi chlastá i tajná služba a neumí vyrobit ani jeden trochu kloudně padělaný důkaz.

4 1
možnosti
Foto

Já jsem naopak přesvědčen, že nikdy žádné takové budovy neexistovaly a vše kolem toho jsou jen digitální triky. Vždyť jen úplný pitomec by dal takové baráky postavit jen kvůli tomu, aby je zase zboural. Ve studiu to vyjde levněji. Viz třeba film Titanic.

Já jsem ochoten před soudem přísahat, že na vlastní oči jsem žádné uváděné budovy nikdy neviděl a ani letadlo, které by do nich narazilo.

0 0
možnosti

D10u87s51a23n 63K75o73s59e90c

22. 7. 2014 22:54

ješte furt jsou na světě lidé, kteří jsou slepě veřící v usažvásty o teroristickém útoku

2 0
možnosti

Na druhou stranu zde také stále jsou lidé, kteří uvěří každému blábolu, který odporuje oficiální verzi, ačkoliv je to úplná blbost, jen aby si připadali kůl.

2 0
možnosti

J47a31n 88H13l26e14d18í67k

22. 7. 2014 22:54

věcný dodatek :: chrabrý a nevinný Putin naznačil, že bude nutné bránit svobodu Černomoří-- asi vstupem do přímořské části Bulharska a Rumunska,-- dále pak svobodu pobaltských států, ve kterých stejně trpí ruská menšina, a je nutné udržet svobodu Baltského moře návratem ruské osvobozující armády do Sovětské Litvy, Lotyšska a Estonska.--- Mezitím Obama stáhne své trapně hloupé, ale drzé agenty z Ukrajiny a v sovětském Kyjevě znovu zavlaje vlajka svobody pracujícího proletariátu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik