Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Zadlužené státy, rozpadlá rodina, klesající biologická reprodukce, stárnoucí populace, prohlubující se příjmové a majetkové rozdíly a atomizace občanů, prolhaná média, bující narkománie, rostoucí násilná i ekonomická kriminalita a vandalismus. To vše jsou symptomy probíhající zhoubné choroby společnosti, vedené nebezpečnými šílenci."  přesný popis ruska

0 0
možnosti

A jéje :-(tady někdo přestal dodržovat pitný režim;-D

1 1
možnosti

Tak šup, šup, dohánějte a netrapte se!;-D

0 2
možnosti

Myslim, ze je to na zalobu. Ja bych to teda udelala, prirovnavat ty dva k Hilerovi....

Je to mozny, ze takovy blog je povolen?

0 0
možnosti
Foto

Děkujiza poznámku. Uložím si ji do památníčku hned vedle slavných poznámek z žákovské knížky.

1 0
možnosti

Dobrý blog. Karma. Celá EU se ukázala v naprostých nedbalkách, čemuž se už od humanitárního bombardování r. 1999 nedivím.

1 1
možnosti

Jako vtip dost nepodarene.

Jako pokus o "objektivni" hodnoceni jsou to pekne blitky. Aspon je videt, jake ma CSSD cleny. Hazi spinu na KS a pritom predstavitele CSSD delaji totez.

Jen mne zarazi, jak nekdo muze na podporu objektivity clanku brat data produkovana agresorem. Take mne zarazi, ze autor nevidi paralelu v argumentech Putina a Brezneva (pri intervenci v roce 1968) - pozvani ohrozenych skupin obyvatel.

Autor zrejme vezme vlajecku a pujde vitat ruska letadla na letiste v Karlovych Varech, az si jednou usmysli Putin, ze Rusove v KV jsou ohrozeni (napriklad tim, ze po nich urady budou chtit dodrzovani stavebniho zakona, pripadne budou vyzadovat platna viza).

1 0
možnosti
Foto

Mně zaráží vaše ignorance popř. nelidskost. Vám nestačí 400 000 mrtvých v Jugoslávii, asi 1 000 000 mrtvých v Iráku, asi 100 000 v Libyi?  Do jaké šťastné budoucnosti se to chcete prolhat, prokrást a provraždit?

1 0
možnosti

Na iDnes se mi libi, ze slabomyslne prispevatele primela k tomu, aby publikovali a komentovali pod svym vlastnim jmenem. A tak se nemusime smat nejakym bezejmennym trollum, ale opravdovym, tupym, lidem.

1 0
možnosti
Foto

J28a61k57u44b 96R93o39t65h

2. 3. 2014 21:56

Františku milý, tedy za tohle v Liďáku pochvala nebude.;-D

A k větě: "Ochrana Rusů na Ukrajině je Hitlerovou morální povinností a ruský prezident své cti dostojí." - jo pardon, chybička, on je jmenován Putin... No jo, to totiž jeden při těch formulacích lehce přehlédne.;-D

5 6
možnosti
Foto

Řada zajímavých a objektivních názorů. Karma R^

5 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS