Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P81a26v89e52l 56K44u72l88a

18. 8. 2013 23:22

Tak můj příspěvek prý nesouvisel s diskusí. To se z toho picnu 8-o;-D!!

2 0
možnosti

Tedy iDnes začíná mít úroveň! Každý den několik článků frustrovaných, nenávistných lidí, kteří si svojí malost kompenzují hulvátstvím a buranstvím.

6 0
možnosti

Hm, zajímavý příklad nenávisti až za hrob. Téma nemá sice s Havlem nic společného, ale poslouží k plivnutí jedovaté sliny na člověka, kterému současný mocí opojený pán na hradě nesahá lidsky ani po kotníky.

Když už jsme u definice termínů, možná leckterého z kádrů deroucích se v posledních měsících k moci ať už v rámci SPOZ nebo ČSSD by bylo možné označit termínem Zemanoid :-/. Uvidíme, jak se vyznamenají ve snaze dovést náš stát k úpadku ve stopách starověkého Říma ;-)

7 0
možnosti
Foto

Proč bych měl Havla nenávidět? Ten za své jidášství zaslouží pouze pohrdání. Na každého Jidáše čeká jeho "oprátka" a jsem rád, že pan Čuba Havla přežil a dokonce je prezidentovým poradcem. Nádherná satisfakce! Téma s Havlem velice úzce souvisí právě tím, jak zničil Slušovický Agrokombinát. Viz např. blog Havel zničil Baťu s lidskou tváří!

http://stoces.blog.idnes.cz/c/211654/Havel-znicil-Batu-s-lidskou-tvari.html

Pokud jde o terminologii např. v ČSSD, tak V. Špidla byl Vladimír Iljič Špidlič,

http://www.netsocan.cz/socan/num0603/num0603.html#vv

Paroubek Oranžgután (přebarvil ČSSD na oranžovo - tradiční barva je rudá) apod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 20,96
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik