Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František Stočes

24. 8. 2011 12:54
Kdo jsou "povstalci"?

TO obr Koloděj: Vy to asi těžko pochopíte, ale ono to ty lidi nebavilo. To víte, vyhánět ze země zločince - al Kajdu, NATO žoldnéře a žoldnéře z bezpečnostních agentur - v situaci, kdy vám další válečný tločinec hází na hlavy bomby a rakety, to je dost velká otrava. Já se těm Libyjcům nedivím, vy zřejmě ano. Viz

Russia’s envoy to NATO, Dmitry Rogozin, also says that though NATO forces were not involved in the storming of Tripoli and other Libyan cities, it was done with the help of military instructors and so-called “soldiers of fortune” – former NATO soldiers who are now working with some unofficial security forces and security firms.

http://rt.com/news/nato-help-rebel-tripoli-523/

0 0
možnosti

obr Kolodej

25. 8. 2011 4:49
Re: Kdo jsou

Jo pane Stoces, jestli tam nekdo poslal  "zoldnere", tak to byl prave nikym nezvoleny zlocinec Kaddafi.

Kdyby ten vas socialisticky nestastnik mel jen 10% podpory, kterou mu prisuzujete, Tripolis by se mohlo branit jeste treba 100 let. A ne padnout pres noc.

Nazor nejakeho Putinova poskoka (Putin - byvaly agent KGB) sotva dnes nekoho zajima, protoze jak znamo komunisti lzou.

Pokud verite komunistickym aparatcikum z Russia Today vic, nez skutecnym reporterum zemi svobodneho sveta a chcete si i nadale zacpavat jako nejaka komunisticka ovce usi, tak se budete v lejnech hrabat do smrti.

Preji vam prijemnou zabavu. Rv

0 0
možnosti

obr Kolodej

24. 8. 2011 3:16
Tak co, pane Stoces ?

Kde jsou ty miliony Kaddafiho priznivcu, o kterych jste zde tak bezostysne lhal ? Najspis tam, kde byli v roce 89 priznivci Dr. Husaka.

Kdo mel pravdu ? Vy se svou komunistickou propagandou, anebo cestni novinari, politici a tiskove agentury demokratickych zemi ?

Clovece, ze vas hanba nefackuje..............Rv

0 0
možnosti

František Stočes

19. 8. 2011 21:43
0 0
možnosti

obr Kolodej

17. 8. 2011 8:21
Idealni socialista

Takovy idealni socialista podle pana Stocese by mel byt zastance nikym nezvoleneho polosileneho plukovnika, diktatora a masoveho vraha, ktery se priznal k vine na teroristickem utoku v Lockerbie.

A jeste navic homofob.

Zkratka a dobre komous, strihnutej s nackem.

Zacina se me zdat, ze skutecni socani jako je treba Paroubek nejsou az tak moc hrozni...... :-P

0 0
možnosti

petrph

15. 8. 2011 8:42
ono to tak asi bude

Nebýt revolučních a tedy levicových sil, tak asi většina z nás robotuje jako nevolníci na panským, v sobotu v podvečer si obdělá vlastní políčko a v neděli jde povinně na mši.A dle názorů konzervativní šlechty jsou jakékoliv představy o změně vskutku deviantní.Tolik k úloze levicových stran a socialismu.

A pokud se týče homosexuálů. Když to srovnám třeba s  alkoholiky-o poškozování zdraví při nadměrném pití není třeba pochybovat,stejně jako o nebezpečí návyku.Přesto jsou reklamy na alkohol velmi částé, hospody na každém kroku, dokonce-festivaly,pivní, vínové veselice, vinobraní, atd-že proti nim nikdo neprotestuje.:-)

0 0
možnosti

František Stočes

15. 8. 2011 9:16
Re: ono to tak asi bude

Feudalismus svrhli kapitalisté a nikoli levice. Manufaktury a továrny potřebovaly nový pracovní sily což blokovalo nevolnictví. Zrušení nevolnictví svrhlo feudalismus a vznikla iberálnější kultura,kapitalismus. Kuriozní situace by asi vznikla, kdyby některý z apologetů věčnosti kapitalismu onomu pionýrovi kapitalistické společnosti uznale poklepal na rameno a polichotil mu: "Blahopřeji, pane podnikateli! Víte, že vy jste průkopník úplně nové a pokrokové společnosti? Společnosti nebývale svobodné, ve které již nepovládne král! Kde bude zrušena robota a poddanství! Víte vlastně, že připravíte svého pána i o právo první noci?" Takto pochválený majitel manufaktury by nejpíše už po druhé větě vykulil oči, pokřižoval by se a šel žalovat královským pochopům! On totiž vůbec nic takového nezamýšlel a nechtěl. Byl upřímným royalistou, věřil, že královská moc pochází od Boha a měl-li hezkou dceru, ochotně ji po svatebním obřadu svému pánu doporučil a neviděl v tom nic nemorálního.

0 0
možnosti

František Stočes

15. 8. 2011 0:57
Pro anonymy: MPoks pátý ze tří mušketýrů, czernej007 a Muha

Tipuji, ale mohu se mýlit, že patříte do zmíněné squadry socdem

sexuálních menševiků.

0 0
možnosti

hanick

15. 8. 2011 0:41
Souhlasím je s částí o Libyi

o zbytku si netroufám polemizovat....vlastně nevím proč.

0 0
možnosti

pátý ze tří mušketýrů

15. 8. 2011 0:38
A co jinak ?

Zdráv ?

0 0
možnosti

MPoks

14. 8. 2011 22:52
To je

ale blábol. ;-D

0 0
možnosti

premisil

14. 8. 2011 22:33
nechápu

Nechápu o čem to bylo...proti nebo pro....komu či čemu..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS