Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

quadro

16. 10. 2011 21:35
Pozor na weby ktere citujete

Citujete bulvarni platek eutimes, tady bych opravdu podotkl ze toto je web, ktery nema nic spolecneho ani s EU ani s novinarinou, vetsina clanku zde jsou hole nesmysly sepsane za ucelem nekohosi poskodit, napr. zhola vymyslena zprava o Bosenskych pyramidach.

0 0
možnosti

obr Kolodej

4. 8. 2011 15:42
Vy sam placete na spatnem hrobe......

Myslim, ze na spatnem hrobe placete hlavne vy, pane Stoces. Masove vrazdy a teroristicke utoky pachaji hlavne fanaticti muslimove a levicaci. Od Osamy az po Stalina, Mao Ce Tunga,  Hitlera, Pol Pota, Saddama a Kaddafiho.

Tentokrat ruplo (dost vyjimecne) v bedne blaznovi, ktery se povazuje za pravicaka.

Ty konspiracni teorie nakonec tomu daly fakt korunu. Nejake dukazy by nebyly ?

0 0
možnosti

František Stočes

4. 8. 2011 16:25
Re: Vy sam placete na spatnem hrobe......

Důkazy vám přinesu, ale  nemám zatím tak celiký batoh. Snad vám postačí fakt o protiteroristickém cvičení  úpnou náhodou konané v lokalitě výbuuchu. Přitom Norské vládě, která vysoce energicky podporuje vznik palestinského státu, žádný útok ze strany muslimů nejrozil. Je evidemtmí, že norská tajná služba něco tušila a rozhodně ne blázna, kterému vyjímečně rupne v hlavě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,23
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik