Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František Stočes

16. 5. 2010 15:14
Cyberniky napsal: "máš špatně název...

má tam být, že ČSSD dostala oprávněně ve studentských volbách po čuni. A že to je pozitivní zpráva pro ČR." No až studenti pochopí, že v dějinné řadě -  otrokářství, feudalismus a kapitalismus se už mohou těšit na socialismus, tak to zase bude pozitivní zpráva pro ně. Viz např.

Quo vadis (evropští) socialisté? (Omlouván se za gramatickou chybu v titulku, která unikla redakci)

http://www.blisty.cz/2009/12/16/art50327.html#http://www.blisty.cz/2009/12/16/art50327.html

Ale může přijít i zákruta, viz L. Thurrow? Přijde nová revoluce a po ní nový středověk

http://www.netsocan.cz/socan/num0310/thurow.html#thurow

0 0
možnosti

cybermiky

16. 5. 2010 14:53
to : stočes

máš špatně název má tam být, že ČSSD dostala oprávněně ve studentských volbách po čuni. A že to je pozitivní zpráva pro ČR. Holt úplatky 30 Kč a piva za 5, párku za 7 Kč inteligentní lidí nenaslouchají. Až přijde Tvůj čas něco Ti zašeptám do ucha ;-)

0 0
možnosti

František Stočes

16. 5. 2010 14:10
Cybermiky napsal(a): ČSSD jako extrémistická levice...

 již prováděla genocidu na národu ČR. Vzpomeńme "národní frontu", kde spolu se svou sesterskou organizací KSČ zničila osudy miliónu lidí , zavírala je, popravovala, střílel ty kteří chtěli emigrovat přes čáru. To je historie ČSSD a jejího neváženého členstva.

ČSSD byla v roce neprávoplatně „sloučena“ s KSČ (dokonce v tom nehrál roli ani Fierlinger) a mnozí z původního vedení emigrovali nebo byli popraveni. Na druhou stranu je pravda, že po zániku ČSSD přešla do tehdejší KSČ třetina členstva. Takže KSČ nebyla „sesterskou“ stranou ČSSD a ten  "extrémismus a genocidu" ČSSD asi  nelze komentovat.

0 0
možnosti

cybermiky

16. 5. 2010 14:37
Re: Cybermiky napsal(a): ČSSD jako extrémistická levice...

Aby jsem byl přesný, byla to strana "Bratrská", extrémně levicová. Abych zabrousil ještě do dávnější historie, KSČ se původně od ČSSD odtrhla jako její frakce.

Tak co levicový pošuku, neříkej, že nemám pravdu.

0 0
možnosti

jafava

16. 5. 2010 13:28
Volby se blíží, přituhuje.

Je smutné pozorovat, jak se s blížícím termínem voleb do poslanecké sněmovny stupňuje agresivita zaťatých zastánců některých politických stran. V této napjaté atmosféře začíná některým lidem absentovat mozek a svou funkci plní pouze první signální soustava.

Regionální básníci obohacují češtinu o nová rádoby hanlivá slova, třeba "modrobýček" (to je asi něco z kategorie fialových kráv milka), novináři trumfují inovátorskými slovními spojeními typu "političtí pedofilové".

Krajinu zdobí obrovské cedule se známými i neznámými, počítačovou technikou vylepšenými, tvářemi lidí, kteří se živí nebo chtějí živit politikou.

Davy šílí ve frontách na párky a levné pivo, které na předvolebních sešlostech poskytují některé politické strany v naději, že je snad někdo z účastníků pozorně vyslechne.

Příroda moudře zasahuje chladným a deštivým počasím, aby utlumila emoce svých zpovykaných produktů Homo sapiens. Tato její role bude v naší zemi v předvolebním čase ještě dlouho nenahraditelná. 

0 0
možnosti

František Stočes

16. 5. 2010 13:09
Předseda ČSSD jako ošklivé a chromé káčátko

čarovná rybí kostička napsal(a): A nechtějte mě rozesát řečičkami o sociálním cítění. Kdo z vás na to má, pánové?  pravil Paroubek a mrknul na hodinky Longines za nějakých 100 až 200tisíc, aby stihl kupit botičky od Armaniho na jedno použití.

Viz například můj blog Předseda ČSSD jako ošklivé a chromé káčátko

http://stoces.blog.idnes.cz/c/91470/Predseda-CSSD-jako-osklive-a-chrome-kacatko.html

0 0
možnosti

cybermiky

16. 5. 2010 13:13
Re: Předseda ČSSD jako ošklivé a chromé káčátko

ČSSD jako extrémistická levice již prováděla genocidu na národu ČR. Vzpomeńme "národní frontu", kde spolu se svou sesterskou organizací KSČ zničila osudy miliónu lidí , zavírala je, popravovala, střílel ty kteří chtěli emigrovat přes čáru. Rv To je historie ČSSD a jejího neváženého členstva.

0 0
možnosti

František Stočes

16. 5. 2010 12:37
Vajíčková revoluce

Je to sice jenom spekulace, ale zdá se pravděpodobné, že Člověk v tísni si vytipoval školy zřízené či sponzorované humanisty typu Sorose, Laudera a dalších, popř. vedené jejich příznivci atp. Pak ty volební výsledky jsou zcela logické. Jedinou útěchou je představa, jak se asi jejich soušky a souzi ředitelé klepali strachy při představě, že by v jejich škole vyhrála ČSSD. Ale vzhledem k tomu že svým  žákům pilně vymývali mozky, jsou ty volební výsledky asi objektivní.

Wikipédie, Barevné revoluce – Studentské organizace

http://cs.wikipedia.org/wiki/Barevn%C3%A9_revoluce#Studentsk.C3.A9_organizace

(Vliv Sorose a dalších)

0 0
možnosti

cybermiky

16. 5. 2010 13:01
Re: Vajíčková revoluce

bereš na to nějaké léky ?

0 0
možnosti

Stará kára

16. 5. 2010 10:56
Ne, je to opravdu průšvih

Ukázalo se, že školní mládež se nevěnuje základnímu studiu: dennímu poslechu pravidelných tiskových konferencí ČSSD k čemukoliv. Měli by je vyslechnout nejen v televizi, ale ještě několikrát si přehrát na internetu. Na rozdíl od všech jiných materiálů, které jsou zvlčilou mediální masáží, jsou zprávy ČSSD jediným podkladem pro správné chápání světa.

Je neodpustitelné, že studenti nedostali všech 27 programů stran (tu snůšku slibotechnových žvástů). Takto si udělali představu dle reálných kroků jednotlivých stran. A to je neodpustitelné (jak věděl i Goebbels).

0 0
možnosti

cybermiky

16. 5. 2010 10:20
autore

jsi zakomplexovaný tvor, jehož člověkem zbytečné zváti jest.;-D Oranžový bloud, který je zralý na léčbu v Bohnicích.

0 0
možnosti

modrobýček

16. 5. 2010 9:31
Ani jsem tu ubohost nedočetl

dejte se dohromady s Kaktusákem a starejte se o kočičky. Tyhle bláboly si uveřejňujte v Haló novinách, tak narazíte na pochopení takových, jako jsem Vy.

0 0
možnosti

modrobýček

16. 5. 2010 9:33
Re: Ani jsem tu ubohost nedočetl

asi jsem měl z toho článku modro před očima, proto ty překlepy

0 0
možnosti

Deleter

16. 5. 2010 8:34
---

Studenti volili stejně jako ostatní voliči, někdo zodpovědně, a někdo to "tam prostě hodil." Vy se nezmůžete na víc, než na trapné urážení. Typická ČSSD.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,23
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik