Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

pidla

28. 3. 2009 15:48
No máte v mnohém pravdu,

zatím se nikdo ani moc nepozastavoval třeba nad tím, jakto ,že mladí ekonomové neměli ani zdání o počínající krizi , natož aby varovali. Chci jen upozornit , že by zřejmě naši mnladí politici se svým morálním kreditem moc neuspěli. Jinak karma. Jo a máme to ve svých rukách, vychovali jsme a vychováváme mladou generaci my, ne?

0 0
možnosti
JW

georges

28. 3. 2009 8:37
Výchova

Dnes je den učitelů.Nechci se zastávat soc. školství,ale mělo jedno-vymezení mantinelů pro žáky.Učili se jednomu-společnost má svá pravidla/jaká ta společnost byla je jiná/.Podívejte se na školství dnes.Žáci jsou vychováni jako frackové,vědomi si nepostižitelnosti,neuznávající jakoukoliv autoritu,spory řešící agresitivitou s návody z akčních filmů.Pokud se rovnou neuchýlí ke zbraním či bombám.

Až se tahle generace dostane k moci,ať hospodářské,či politické pánbůh s námi.

0 0
možnosti
K

kubíkjansů

27. 3. 2009 23:48
jo

Se základníma myšlenka článku souhlasím, byť mi tu místy přijdou zbytečně katastrofické (ale přece jenom jsem zatím mladý fracek). Akorát bych ještě do výčtu slabostí západní společnosti (především na úrovni Evropy) doplnil stavění vlastenectví a národovectví na úroveň toho nejhoršího politického extremismu.

0 0
možnosti
FS

František Stočes

28. 3. 2009 9:13
Re: jo

Omlouvám se, pokud jsem to nezdůraznil, ale termínem "mladý fracek" je míněn zejména mladý vrcholový politik. Pokud jím nejste, pak jste úpně normální a naopak přemýšlivý a sympatický mladý člověk .

0 0
možnosti
S

Semper2

27. 3. 2009 23:42
Orientálci staletí ničí křestansko-antickou civilisaci

a kulturu, a to co jste tak dobře popsal jsou "plody jejich práce" . Na socialistu velmi dobrý text, karmaR^R^

0 0
možnosti
V

Vikina

27. 3. 2009 23:29
Jsem vážně zvědav,

kolik lidí se tento článek přečte. Jinak pěkně shrnuto, spousta lidí to nejspíš tak nějak dlouho cítí, jen to neumějí tak zformulovat. Žel, naše média, kde sedí titíž tupí frackové, a to obrovské stádo hovad, co si kupuje toliko bulvár, nám moc nadějí na případný zvrat nedávají. A když tady napíše podobné varování třeba Joch, tak se na něj vrhnou jako saně všechny slepice (vlastně všechny ženské), kterým vůbec nedochází, že tu nejde o to, udělat z nich mašiny na rození dětí, nýbrž o pokus zachránit naši civilizaci (tedy část pokusu). Totéž platí, když se někdo pozastavuje nad zbytečně vysokou rozvodovostí (inu, když jsme odchováni bulvárem a úrovní našich politiků), kde se taky obvykle osypou nějaké ty genderky.

0 0
možnosti
S

Semper2

27. 3. 2009 23:46
Re: Jsem vážně zvědav,

R^ Snad se blýská na časy, když to dochází i některým socialistům...Ale obávám se, že je už pozdě naplánovanou destrukci zvrátit . Nálože již byly položeny a začalo odpočítávání.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

27. 3. 2009 23:04
Ty "fracky"

musel někdo vychovat. Co tak Miloš čekal, když si mládence kupoval? Byl stejně blbej jako rodiče, co pořád podporují synka, i když mu je už 50 a má sám dospělé děti. Vděk nikde, spíš když nedostane bude se cítit okraden.  Jinak to vidím stejně, proto považuju sociální stát s jeho socanskou "solidaritou" za mrhání prostředky. Jeden by se měl namísto zbytečné charity spíš cvičit ve zbrani, aby ho za pár let neutloukli. A nehnat se do rození dětí - čím víc dětí, tím víc fracků a budoucích nepřátel. U muslimů to neplatí - ti dokáží své děti vychovat v úctě. Čím to, že ta nová "nefrustrující" výchova "osobností", kdy i pohlavek od vychovatele je zločinem na mladém organismu má tak tragické výsledky?

0 0
možnosti
K

kion123123

27. 3. 2009 22:38
Pane jakkoliv jsem Vás nesnášel

dnes se Vámi a Vaším článkem nemohu neshodnout!!!R^[>-]!

Děkuji Vám za něj!!!

Pochopitelně karma, což je to nejmenší.

Potřebujeme osvícenou autokracii dokud je čas!

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

27. 3. 2009 21:05
Ano, presne tak to je

R^R^ Naprosto přesné!

Vidím to stejně. Díky za článek.

0 0
možnosti
D

Digg

27. 3. 2009 20:39
..

Na tohle snad ani nema cenu reagovat:-©Rv

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

27. 3. 2009 20:42
No tak nereaguj

a drž kušnu. Nikomu chybět nebudeš.

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

27. 3. 2009 20:35
V minulém díle píšete:

" na rafinovanou a atraktivní tezi, slibující rytířům islámu rajský sex s panenskými huriskami hned po sebevražedném atentátu, jsou Starý i Nový zákon krátké."

Bible možná krátká je, ale  dají se zastavit koránem. Kdyby  jejich mrtvoly byly veřejně  sežrány prasaty, pak se do ráje nedostanou.  To jim může potvrdit každý mullah.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,23
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik