Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

28. 3. 2009 1:21
Křestané nevěří, že "židé spasili svět"...

jak jste na to přišel ? Možná to vyznávají nějací zjudaizovaní "křestané" npř. adventisti, či sekty podporované židy, zcela jistě NE katolíci.

8-o

V ostatním souhlasím, jen slepý nevidí (nechce vidět) zneužívanou moc a neskonalou, doslova do nebe volající, aroganci hebrejců a jejich snahu definitivně vymýtit křestanství, třeba i za pomoci islamu. Ale jakkoli se zdá jejich vitězství na dosah ruky, nebudou to ONI, kdo bude mít poslední slovo !

R^

http://video.google.com/videoplay?docid=6680489060609280248

0 0
možnosti
FS

František Stočes

31. 3. 2009 21:40
Re: Křestané nevěří, že "židé spasili svět"...

Viz  Ev. sv. Jana, kap. 4, verš 22, kde Ježíš říká: "Vy uctíváte co neznáte, my uctíváme, co známe, protože spasení je z Židů."

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

21. 2. 2009 0:13
Milý pane,

pokud by v islámské civilizaci dostala žena stejné "práva " jako v Evropě, mohli by se jít arabové se svými "dělohami" vycpat. V Evropě se sebevražedně chovají feinistky, homosexuálové a podobní. Tihle všichni by měli velice aktivně chránit Evropskou civilizaci a ne ji rozvracet stále se stupňujícími požadavky, neboť zvítězí-li islám budou mít po ptákách. Nadlouho. A že je Evropa zhýčkaná a degenerovaná? Máte pravdu, ale proč jste potom socan? Ti přece tvrdí, že je "lid" zbídačován, na pokraji zoufalství z hladu, zbývají mu jen holé ruce! Kde je tedy pravda? Mimochodem, v Evropě je pořád větší hustota obyvatelstva než je zdrávo a její snížení by bylo jen ku prospěchu. Žilo by se tu líp než za každým stromem zakopnout o "bližního". To bychom sem ale nesměli tahat imigranty a dávat jim obřčanství. Zvlášť ne ty, jejich představitelé nám halasně vyhlašují válku, i když "jen" imigrací a dělohami svých žen. My máme bomby, ale nemáme vůli je použít. A to je tragédie.

0 0
možnosti
K

kion11

21. 2. 2009 0:55
Re: Milý pane,

R^

Jo tohle Vám , ale soudruh nepřizná.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

20. 2. 2009 23:27
Polopravda úderně míchaná s demagogií

Pravdou je, že Evropa vymírá. Pravdou je, že dosud nenašla na islámskou imigraci jednotný a uspokojující postoj.

Lží a mýtem jsou báchorky o zlém Israeli, který od počátku vybíjí nebohé Palestince a paralyzuje OSN. Profláklým mýtem jsou historky o "sionistických spiknutích" a o tom, že Židé okupovali nějak podstatnou část pozic v kultuře, ekonomice a politice a "tahají za nitky" západní civilizace (byť jistý podíl v ní mají - ale studoval jste statistiky, kolik % establishmentu tvoří třeba Arméni, Italové, Britové či Irové?). Nesmyslem je tvrzení, že se Arabové upjali k islámu vlivem zhnusení nad evropskou úpadkovou civilizací. Také je krajně podezdřelá informace, že 40% britských novorozenců jsou muslimové.

Problematikou pozdního Říma se také zabývám, ale tento styl argumentace je nepřijatelný a nízký.

P.S. Závěr článku dramaticky graduje v poznání, hlavní problém vede přes dělohy našich žen. Kolik máte dětí? :))

0 0
možnosti
FS

František Stočes

22. 2. 2009 10:25
Re: Polopravda úderně míchaná s demagogií

 To kolega Kučík (1) Evropané vymírají. Co s tím? (MF DNES, 19. června 2004): Generace českých žen, které vstupovaly do věku potenciálního mateřství na počátku devadesátých let a dnes se jim tato šance uzavírá, porodí celkem asi 120 dětí na sto žen. O generaci později nebude tedy na jejich místě už sto potenciálních matek, nýbrž šedesát. To by, aby bylo vnuček opět tolik, kolik bylo babiček, musely mít v průměru každá čtyři děti... Při trvalé míře fertility 1,2 dítěte na ženu klesá počet lidí v populaci na polovinu každých dvaatřicet let. Děti, které se dnes rodí, mohly by se dožít České republiky s méně než třemi miliony obyvatel... Kdyby s sebou populační úpadek přinášel i ekonomický útlum... Nehrozí Česku osud, kterému dnes čelí sousední Sársko, odkud se v uplynulých deseti letech odstěhovala... takřka polovina mladých žen? 

Dětí mám x a málem se mi podařilo zpomalit vymírání Evropy.

0 0
možnosti
V

villebraquin

20. 2. 2009 22:09
a ještě...

jedno drobné upozornění: judaista je člověk  - vědec, zabývající se židovstvím- vírou, kulturou a pod. Rozhodně nemusí být žid. Vy nejste schopen rozlišit ani takovéhle nejprimitivnější věci a máte odvahu tady spřádat teorie o jakémsi židovském spiknutí... nakonec, tak to bývá, tyhle žvásty vždy plodili nevzdělanci.

0 0
možnosti
FS

František Stočes

20. 2. 2009 22:35
Re: a ještě...

S Vaším názorem, že judaista je člověk  - vědec, zabývající se židovstvím- vírou, kulturou a pod. klidně souhlasím. Ale judaista je rovněž vyznavař judaismu (synonymum žid). Viz.

http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/judaista

Vaše další komentáře nestojí za komentář

0 0
možnosti
V

villebraquin

20. 2. 2009 22:05
Milý Františku,

Vy jste opisoval u ruské tajné služby, která nechala vyplodit Protokoly sionských mudrců, nebo jste svůj tvůrčí styl okoukal od Pepíčka Goebbelse?Rv

0 0
možnosti
V

Vikina

20. 2. 2009 23:36
Re: Milý Františku,

Hm, a já myslel, že u Ochranky sloužili jen tupí blbci - a oni zatím byli schopni sesmolit tak vysoce sofistikovaný text! Navíc v něm přesně popsat dnešní realitu.

Mmch., když už tak všechno víte, dokázal byste zde uvést důvod, který carskou ochranku vedl k sepsání takového dílka? Navíc s použití (popsáním) reálií, které v tehdejším zaostalém Rusku v podstatě neexistovaly (jako třeba masvá propaganda, množství odlišných tiskovin apod.)?

0 0
možnosti
JN

xRocky

20. 2. 2009 21:13
No když

se dívám na zbabělce jako jste Vy, tak vám opravdu ten rajský sex v muslimském ráji nehrozí ani náhodou

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,23
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik