Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

REDD-Grrr

21. 7. 2008 15:15
Sorry ...

Rusáci jen prskají, protože "jejich" země, na kterou oni mají "nárok" se paktuje s jejich největším nepřítelem ... Jestli někdo kdy mohl vyvolat jaderný konflikt, tak jedině vymaštění soudruzi z Kremlu. Je jedině dobře, že se jim přistřihávají křidýlka. Samozřejmě, nejideálnější situace by nastala, když by všichni složili zbraně a na celé Zemi zavládl klid a mír. To je ale utopická pohádka. Mír nastane, až padnou všechny vlády komunistických a socialistických zemí ...

0 0
možnosti

František Stočes

22. 7. 2008 23:51
Re: Sorry ...

Závidím Vám vaši jistotu. V roce 1914 neexistovala ani jedna (pseudo) komunistická popř. socialistická země, a přesto vypukla světová a do té doby nejstrašnější válka v dějinách této planety. Můj racionální pacifismus vede k obavám, zda se znovu nedostáváme před rok 1914.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

14. 7. 2008 2:23
Článek

Jasný, stručný, s fakty. R^

0 0
možnosti

osvetitel

13. 7. 2008 22:13
Vzpomen si Frantisku jak behem te Kubanske

krize,byl  Fidel rozhnevan ze Soveti couvli a ty atomovky nepouzili!Take si vzpomen jak Cinane nutili Chrusceva aby je na USA pouzil,az z toho byl sam Chruscev vytocenej!Ano Rusove i Amici dokazi vse tahnout do krajnosti,ale sebevrazedne umysli  nemini riskovat tak jako jini!;-DSpis je lumparna ze to cose deje vte vysi politice ,kde jde hlavne o vliv a kseft,se deje prez "mrtvoly" nemajetnejch lidi,kteri nato vzdy nejvice doplati!

0 0
možnosti

osvetitel

13. 7. 2008 22:17
Re: Vzpomen si Frantisku jak behem te Kubanske

Ps.Nakonec to byl zapad v cele s USA,ktery v Rusku zivil ty "muziky" behem te revoluce,kdyz je chtel Czar vyhladovet!Problem nastal az kdyz ty pujcky bolsevici prohlasili za Czarske dluhy a odmitli je zplacet!Od te doby trva ta "studena" valka v ruznych podobach az do dnes!;-):-)

0 0
možnosti

osvetitel

13. 7. 2008 21:52
Musis to chapat tridne Frantisku!

Zrovnatak jako Rusove v Afganistanu meli sve duvody kte "pratelske" pomoci,tak meli nekteri v USA sve duvody,coz ovsem ty ZHN nevylucuje, prezto ze byli pouze jednim z duvodu,ktery mozna nehral hlavni roly!Duvodu bylo vice ,nezli nejaka stavba arabskeho ropovodu,jednim z hlavnich ,ze Sadam mazane obchazel to embargo a hral Evropu proti USA,prez ten svuj olej!Do posledni chvile gembloval,protoze byl ujistovan ze USA s tak malym odilem vojaku nezautoci!Proto to byl zezacatku takovy uspech,nezli se to tam dodatecne kvuli kseftu a libive politice zvoralo!Sadam snil o spojenych Arabech pod jeho taktovkou a zbytecne si moc vyskakoval,takze si za svuj osud muze pouze sam!Samozrejmne ze ve svetove politice neni vse "poctivre" a kdybys vedel vse co provadela SSSR pro sve ucely,tak by ses ubrecel!Nato dosavadni fiasko doplaci hlavne prumerni americane,krome tech par internacionalistu,vcele s OPEC,kteri si natom masti kapsy!

0 0
možnosti

MiroTR

13. 7. 2008 21:41
Pane Stočesi,

pokud na mne letí raketa, je mi jedno, kdo ji odpálil. Nebo snad mi ublíží jen některé a ty ruské ne ?

0 0
možnosti

František Stočes

13. 7. 2008 22:19
Re: Pane Stočesi,

Vzhledem k tomu, že polské antirakety mají ničit balistické střely v orbitální fázi jejich letu - jak popravdě tvrdí generál Obering - pak vás polské antirakety mohou chránit (snad) před balistickými střelami odpálenými ze Severní Koreje. A mohu vědět, proč by  Korejci na Vás útočili? Ovčem na otázku MF DNES, kde dojde ke střetu polské antirakety s útočící raketou Oberin odvětil, že je to vojenské tajemství. Na otázku, co se stane, když při tomto střetu dojde k jadenému útoku, Obering řekl, - hlavně aby se to stalo co nejvýše nad povrchem Země.(MF DNES, 14. dubna 2007)

0 0
možnosti

František Stočes

13. 7. 2008 21:34
Vždy vycházím z toho, co se tvrdí oficiálně

Po oficiálních důvodech, kterými byla zdůvodněna agrese proti Iráku, jsem k oficiálním důvodům nanejvýš skeptický. V jednom pařížském deníku  (mám to z druhé ruky) tehdy vyšel vtip, na kterém Bush říká Blairovi: "Tony, ty jsi o těch Sadámových ZHN lhal tak přesvědčivě, že jsem ti to málem uvěřil i já". Náš bakteriologický Cyril (Svoboda) zase hlásal, že Sadám má zbraně bakteriologické. Způsob. jakým USA naložily se svým někdejším spojencem, který se provinil vůči USA jedině tím, že odmítl stavbu akabského ropovodu, je zcela deprimující. Sadáma hodili napospas jeho největším nepřátelům, kteří na něj připravili atentát v době, kdy i v zájmu USA vedl válku s Íránem... O Sasámovi zcela bezectně lhali právě ti, kteří podporují radar. Už to je zásadní důvod proti radaru

0 0
možnosti

PCQ

13. 7. 2008 21:39
Re: Vždy vycházím z toho, co se tvrdí oficiálně

vas problem je, ze nicemu nerozumite, nicemu

0 0
možnosti

osvetitel

13. 7. 2008 20:31
Uz jsem se dlouho takto nezasmal

Jako nad uvahama  tohoto autora !;-D[>-]R^Jeho starosti bych potreboval!Pokud na sebe nekdy doopravdy USA a Rusko zautoci atomovkama,tak si to odskace celej svet a ne pouze mrnave CR!

0 0
možnosti

1049an

13. 7. 2008 20:05
Pane Stočesi ...

... možná byste měl mailem hodit link svého blogu nějaké antiradarové iniciativě, protože - jak vidno - u nás jste za svůj příspěvek ocenění nenabyl. ;-D

0 0
možnosti

Linde CZ

13. 7. 2008 19:58
Nemel by autor...

...spis psat state o neschopnosti Ruska, postavit tez protiraketovy destnik? Nez brblat nad technologickym naskokem USA a vyrabet prostoduche myty o zlych USA ktere se chystaji vest jadernou valku s Ruskem? Docela me zaujalo, ze antiradarovi fanatici berou jako hotovou vec ze nad nama budou litat balisticke strely USA-Rusko a zpet, pricemz jako nejlepsi jim prijde, kdyz budou an obou stranach bezproblemove dopadat na sve cile.

Cist tohle nejaky Iransky pohlavar, musi mit usmev od ucha k uchu.

0 0
možnosti

honzajaka

13. 7. 2008 20:38
Re: Nemel by autor...

Řekl bych že Írán má dost starostí se sebou a tou mezinárodní rétorikou si akorát dodává odvahu před opozicí doma

0 0
možnosti

honzajaka

13. 7. 2008 19:53
Nejlepší

jsou hrozby od KLDR z úst našich politiků, kteří o té zemi nemají ani nejmenší páru, jen papouškují co jim kdo řekne. Kromě toho kdyby chtělo KLDR střílet na USA tak je to východním směrem mnohem blíž, takhle daleko ty antirakety nedoletí,

0 0
možnosti

Linde CZ

13. 7. 2008 20:00
Re: Nejlepší

mno, zapomel jsi zminit co papouskuji o Iranu ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS