Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František Stočes

13. 1. 2008 15:33
Správně, Kolombo,

takže dle Vaší logiky nám zbývá útěcha, že nejsme těmi nejzpozdilejšími, jako např. Rakousko, Finsko či Švýcarsko, které stojí dokonce mimo NATO. Přesně o  jejichž statut by měla ČR usilovat, poněvadž pro tak malý stát je (v éře ZHN) existence vojenské strategické základny na jeho území téměř politickým šílenstvím. politickým

0 0
možnosti

Kolombo

13. 1. 2008 15:04
Nechte si své sny

ale mně do nich netahejte. Vlezte mi na záda. Vy žvanilové o solidaritě, kteří hlavně počítají jestli se vám to vyplatí. Co skuhráte o Mnichovu, o zradě! Copak by se to Anglii a Francii vyplatilo, bojobat za Čechy? nevyplatilo, tak nebojovali. Snad je chápete, ne? Vždyť je to tak české.  proč nemůžu být taky tak solidární ke svám bližním, jako vy se spojenci? Prostě  se na kohokoli, z koho mi nic nekyne, vykašlat. To je vaše filosofie zastíraná humanistickými klišé. Nekritizujte , když se vykašlu na vás a já si nebudu všímat vašeho vztahu ke spojencům. Vás bych si ovšem jako spojence nevybral, proto jistě pochopíte, že bych vás ani nebránil. každý si holt budeme muset najít své kamarády a postarat se o sebe sami. Dohromady s takovou bandou bezcharakterních sobců, co svůj egoismus halí do pláště starosti o mír a humanitu, být nechci.

0 0
možnosti

Jarda

13. 1. 2008 3:36
Tak to chce nějakou pořádnou přípravu a akci k 28,2,2008

Je-li tomu tak, že nám politici lžou a zavdají příčinu k jadernému spáleništi české kotliny, tak nám nic jiného nezbývá než si bránit své uzemí sami.Nikdo jiný nám jej bránit nebude, zejména ne Vláda , co nás zaprodala cizí moci!!!! Těch několik bezcharakterních lotrů, co jsou z našich daní nejen chráněni, ale i placeni!!!!

0 0
možnosti

Jan

13. 1. 2008 3:31
Židi chtějí chránit sebe, co jsou v Praze!

Mosad sdělil, že musíte změnit bydliště z USA blíže do centra EU, vytipovali Prahu, tam se dobře krade, zákony chybí, každýho si koupíš, ve Vládě a u moci je Židů v ČR nejvíce. Proto ten radar v Brdech.

Znám jeden kopec 562m.n.m.u Bul-Tureckých hranic a tam by bylo lepší umístění radaru proti Iránským raketám. To je Vondra bez Google Earth. Nevzdělanci nám vládnou, tak proto si vezmem zpět své sny. Ale my už nic jiného nemáme než sny, majetek nám vyměnili za demokracii! a ještě mizernou deformovanou mocí, která jenom lže!!!Levá nebo pravá. Lež je její hlavní technologie moci. K tomu je přeci demokracie. Pojďme si lhát co nejvíce.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

12. 1. 2008 19:12
Jediné

Co jsem v diskuzi od stoupenců radaru zaznamenal jsou nikoli konkrétní připomínky proč jej chtít, ale pouze napadání signatářů popřípadě bezduchým plácáním pátého přes deváté. Nechci zde ten radar. Nechci na území česka mít území USA, kde si budou moci dělat co budou chtít bez možnosti kontroly. Nechci radar, jehož primárním cílem není ochrana České republiky ani evropy. Nechci radar, který je zdánlivě napojen na antirakety v Polsku ačkoli každý ví, že 10 antiraket je k ničemu. Nechci v Brdech koordinační centrum pro hvězdné války. Kdo netuší, jakým způsobem se dnes zneškodňují minometné střely, dělostřelecké střely, střely z kaťuší nebo velké rakety země-země, ať si do vyhledávače zadá pojem MTHEL. Až bude Země obepnuta sítí satelitů s vzsokovýkonnými lasery, bude pozdě. Je potřeba, když  to nejde diplomaticky přistoupit k tvrdším krokům. Ignorujte americké výrobky.

0 0
možnosti

medium

12. 1. 2008 19:19
Re: Jediné

resp. cinske ;-) ale vime jak to chodi. ti, co odpurce oznacuji za antiamerikanisty, komunisty a zastance Ciny a ji podobnych zemi budou ti prvni, kteri si budou zapinat svoje televize pri Olympiade 2008. moralka penez...:-/

0 0
možnosti

František Stočes

12. 1. 2008 18:03
Z životopisu Topolánka na Wikipédii

Vystudoval vojenské

gymnázium, kde se stal členem SSM, a poté strojní

fakultu VUT v Brně. Byl na stipendijním pobytu na Kypru

Lákali ho do komunistické strany, ale poté co mu

manželka pohrozila rozvodem, tak o tom přestal přemýšlet

0 0
možnosti

pokornas - poky.bloguje.cz

12. 1. 2008 18:52
Re: Z životopisu Topolánka na Wikipédii

můžu se zeptat, co má tento příspěvěk společného s debatou o základně?

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

12. 1. 2008 17:38
Svážení blbců do Prahy

dotáhli k dokonalosti komunisté - viz svoz Lidových milicí tamtéž v roce 1989. Antiradarová nacistickokomunistická sebranka placená Araby a Rusy jen kopíruje rozhodnutí Ústředního výboru KSČ. Bývalý prochlastaný komunistický lampasák Neoral a jeho Brdské tlupy degenerovaných jsou smutným obrazem této země. Kde domov můj? Tady (Y)

0 0
možnosti

Checht

12. 1. 2008 18:03
ne ze by me to prekvapovalo, ale je temer nepsanym pravidlem

Zastanci radaru misto vecne argumentace kydaji spinu na kohokoli, kdo ma opacny nazor. Otazka zni: "komu tim prospejete". To cekate, ze nazor lidi se bude po techto Vasich hloupych urazkach menit ve prospech radaru? Ono to totiz vypada, ze Vase IQ je nizsi nez procento odpurcu radaru a budiz Vam utechou, ze to procento stoupa.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

beran

12. 1. 2008 17:07
Referendum nechce ODS schválit,

protože občané jsou podle ODS hlupáci, kteří se nemohou vyjadřovat k odborným otázkám. To musí udělat parlament.

  V souvislosti s tím se mi zdá pozoruhodné, že vždy když parlament udělá nějakou "botu", tak politici říkají, že parlament není žádný "výkvět", ale vzorek naší společnosti.

  A také by mně zajímalo, za jak silný považuje ODS svůj mandát, daný hlasy těch hloupých voličů, kteří nemohou o ničem sami rozhodovat.

0 0
možnosti

medium

12. 1. 2008 17:25
Re: Referendum nechce ODS schválit,

nebylo by od veci, sepsat puvodni povolani nasik zastupcu, ono by se videlo - herci, automechanici a jini se ze dne na den stavaji experty v otazkach protiraketovych obran vcetne radaruR^;-DR^

0 0
možnosti

Kamil

12. 1. 2008 16:56
Já jsem dezorientován médii

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

medium

12. 1. 2008 17:00
to je divne

jak te muzou dezorientovat jednostranna media:-)

0 0
možnosti

František Stočes

12. 1. 2008 15:49
Re Re Májíček, Tamáš

Opět neseriozní. Oba odvedli naprosto nepředstavitelný kus organizační a další mravenčí práce a jejich postoj k základně je vysoce racionální. S Májíčkem bych  ale napčříklad nešel  likvidovat  demonstraci nacionalistů  a prát se s nimi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik