Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nikulin, Skripal, Facebook a zločinní globalisté

Ve Spojených státech probíhá osudový střet zločinných a vlasteneckých globalistů. Dosavadní moc zločinných elit

 – zodpovědných za téměř 2 miliony obětí a desítky milionů uprchlíků v Jugoslávii, Afganistánu, Iráku, Libyi, Sýrii, na Ukrajině – av závěru politicky reprezentovaných Obamou a Clintonovou, překvapivě padla. Překvapivě proto, že prezidentská volební kampaň byla masmédii a ratingovými agenturami totálně zmanipulovaná ve prospěch Clintonové, takže občan, čerpající jen z těchto zdrojů, nemohl volit Trumpa ani náhodou. 

Zločinní globalisté však prohráli zákonitě. Jejich vinou se např. jen z Iráku vrátilo 4500 amerických vojáků v zinkových rakvích, 30 tisíc jich bylo zraněných a výdaje za války 2003-2011 se odhadují až na 4 biliony dolarů. A jaký měly tyto lidské i finanční oběti smysl dnes v USA nikdo netuší! Americké občany i národní ekonomiku, těžce postižené globalizací ve formě masových přesunů výroby US firem do zahraničí, navíc vysávají astronomické výdaje na zbrojeni a jen hlupáčkové ještě nepochopili, že zločinné globální elity připravují Západ na válečný megakonflikt s Ruskem. A mezi jejich proxy bojovníky, kteří budou za pošetilé zájmy zločinných globalistů válčit až do posledního Evropana, se jako užiteční idioti evidentně zařazují i čeští politikové…

Nicméně většina amerických voličů pochopila, že vize budoucnosti v pojetí zločinných globalistů je obskurní i zvrhlá, a z hlediska jimi spáchaných zločinů zcela nelegitimní a nepřijatelná. Dali tudíž dali šanci globalistům vlasteneckým, kteří pod hesly Make America Great Again! a America First! nabídli vizi, v níž bude globalizace prospěšná všem státům a USA v tom půjdou příkladem!

Barevná revoluce v USA neprošla

Vstupem Trumpa do Bílého domu však byli zločinní globalisté vytlačeni pouze z exekutivy! V legislativě, v justici, v průmyslové i finanční sféře, ve vojensko-průmyslovém komplexu i v médiích, a dokonce i v Republikánské straně, si své pozice i vliv zachovali. A poněvadž demokracie pro ně je pouze jedním z prostředků získání a udržení moci, nikdy se se svou prohrou nesmíří a čekat 5 let na řádné volby nehodlají!

Ihned po ohlášení výsledků voleb byly proti Trumpovi zorganizovány demonstrace, které se synchronně konaly ve všech větších městech, a byly zpestřované i násilnými výtržnostmi. Organizátory těchto protestů byli organizace sdružující bojovníky za práva všech možných komunit; počínaje feministkami a aktivisty LGBT a konče stoupenci imigrace, anarchisty a Antifou. Všichni unisono žádali odstoupení prezidenta Trumpa! Vrcholu dosáhly protesty den po inauguraci, kdy se ve Washingtonu sešlo půl milionu bojovnic a bojovníků původně za ženská práva, nicméně demonstrace se zvrhla v protesty proti prezidentovi; v Los Angeles jich přišlo 750 000!

Bylo zřejmé, že další pokračování a eskalace protestů povedou k jedinému výsledku, kterým bude prezidentova rezignace, anebo – zůstane-li tvrdohlavý – bude si moci vybrat mezi osudem Janukoviče, Kaddáfího, popř. Johna či Roberta Kennedyových…

Zajímavé je, že když majdan v USA vrcholil, barevná revoluce zhasla…  Co se dělo v zákulisí se lze jen dohadovat. Nejreálnější možností je, že do hry konečně vstoupili i vlastenečtí globalisté, a poněvadž „filantrop“, štědře financující barevné revolucionáře je známý, proběhlo nejspíše dramatické vyjednávání. Lze předpokládat, že vlastenečtí globalisti trvali na názoru, že požadavky LGBT a spol. na rezignaci prezidenta nejsou relevantní a že potká-li ho osud Janukoviče, Kaddáfího, popř. Johna či Roberta Kennedyových, pak adekvátně zareagují. Jaké konkrétní hrozby si gentlemani na obou stranách vyměnili, se lze jen dohadovat. Faktem zůstává, že barevná revoluce v USA vyhasla a její plameny neoživila ani tak obscénní a celonárodní kampaň jako Me Too!

Modus operandi zločinných globalistů

Zločinní globalisté samozřejmě nejsou hlupáci, kteří by nechápali hodnoty jako pravda, dobro a krása. Jenže oni je nevnímají jako univerzální po vzoru Einsteina, ale spíše kmenově po vzoru (prý) Árijce Hitlera! Nicméně své nepřátele již nehubí dle starozákonního návodu, tzn. včetně dobytčat; a před vyhlazováním národů dokonce preferují jejich vyhnáni. Saddám i Kaddáfí navíc dostali velkorysou šanci rezignovat, vzít si své miliony a dožít v luxusním exilu. Teprve poté, co touto nabídkou pohrdli, byli nemilosrdně zavražděni včetně snah o likvidaci jejich rodinných členů.

Praktiky, jimiž si zločinní globalisté zajišťují moc v USA, zmínil Trump 13. října 2016 ve svém předvolebním projevu ve West Palm Beach: „Establishment a jeho mediální nástroj udržují kontrolu nad tímto národem prostředky, které jsou velmi dobře známé. Každý, kdo zpochybní jejich pozici je označován jako sexista, rasista, xenofob a morálně pokřivený. Napadnou vás! Pomluví vás! Pokusí se zničit vaši kariéru i vaši rodinu. Budou se pokoušet na vás zničit cokoliv včetně vaší dobré pověsti! Budou lhát, lhát, lhát! Poté znovu a pak udělají ještě horší věci. Udělají cokoliv, co bude nutné!... Jejich finanční zdroje jsou prakticky neomezené a neomezené jsou i jejich možnosti politické. Jejich mediální vliv nemá obdoby. A v neposlední řadě, studnice jejich amorálnosti je bezedná…“

Samozřejmě, že to poslední, co by zločinní globalisté potřebovali, by byla občanská válka v USA! Tu přece hodlají rozpoutat v Rusku! K tomu však nezbytně potřebují vládnout! Ovšem vlastenečtí globalisté v čele s Trumpem zřejmě také nelení; a je-li pravdou, že zahájili právní kroky proti špičkám (dirty) deep state, pak se zločinní globalisté ocitli v prekérní časové tísni.

Zbavit patriotické globalisty moci pomocí barevné revoluce se nezdařilo a násilná forma je nežádoucí, takže by se zdálo, že až do příští prezidentské volební kampaně nastane mír a klid. To by však bylo hrubým podceněním „činorodosti“ zločinných globalistů, kteří ke svržení Trumpa využijí všech prostředků, počínaje impeachmentem, ústavně-právním anulováním výsledků voleb s odůvodněním, že vítězná strana uspěla především díky nepoctivé kampani, během níž byl porušen zákon apod.

Pokud jde o impeachment stačí vzpomenout problémů, kterým čelil Clinton v Monicagate kvůli své stážistce Lewinské. Trump je jako prezident sice vzorný, ale poněvadž k populaci USA přispěl 5 dětmi s 3 manželkami, tak lze čekat, že jeho soukromí se stane významným bitevním polem zločinných globalistů. Prezident tak bude paralyzován a nucen k ústupkům či poslušnosti… Zatím se o slovo přihlásila pornoherečka Cliffordová a bývalý vrátný Trump Toweru, Sajudin, mínící, že Trump zplodil potomků minimálně 6...

Pouhému obvinění z nepoctivé volební kampaně by se však vlastenečtí globalisté vysmáli – Neuvěřitelné! Lidé, jejichž nepoctivá masmédia denně a hromadně porušovala tiskové zákony, nás obviňují z nepoctivosti; nehledě na fakt, že zločinní globalisté v mnoha zemích světa nejen ovlivňovali volby, ale demokraticky zvolené vlády násilně svrhávali a jejich vůdce vraždili. Aby američtí patrioti zavřeli pusy, musejí předtím vytřeštit oči! – což jsou zřejmě důvody permanentní a intenzívní démonizace Ruska a Putina i simultánní snahy z nich udělat spolupachatele prohry Clintonové.

Jako pozoruhodný důkaz toho, že Trump vyhrál volby nepoctivě, se nabídla britská firma Cambridge Analytica (CA). Firma se dušuje, že především ona zajistila Trumpovo vítězství! CA se chlubí, že udržovala s budoucím prezidentem nadstandardní vztahy! CA přiznává, že pro softwarové potřeby zcizila Facebooku data přes 50 milionů uživatelů; a ještě je použila způsobem, kterým byl porušen volební kon! A navíc zahraniční aktivity CA zahrnují ruskou energetickou firmu Lukoil a sahají až do Petrohradu k tamější univerzitní Agentuře pro výzkum internetu, která je jinými nepoctivci podezírána, že na Putinův příkaz podnikla hackerský útok na ústředí Demokratické strany.

Facebook, Skripal a Nikulin jako esa v rukávech zločinných globalistů?

Jak Facebook pomohl Trumpovi vyhrát volby! Pokud jde o zásluhy na Trumpově vítězství, je to trochu jinak i složitější, než vypráví CA. Volební účast byla především rekordně nízká (55,4 %), čili přes 110 milionů voličů dalo přednost golfu, rybaření, jachtingu, rodinné návštěvě apod. Celonárodní kampaň masmédií, dehonestujících i hanobících Trumpa formou komentářů, historek, srdceryvných výpovědí, lechtivých fotografií apod. nepochybně zafungovala tak, že zejména malověrné a povrchní Trumpovy sympatizanty odradila od volební účasti. Volit Trumpa tudíž přišli především jeho hard-core příznivci! A historickou novinkou je, že významný podíl na vzniku tohoto tvrdého jádra má facebooková komunita, která dokázala během necelých 4 týdnů účinně přispět k neutralizaci masmediální diktatury!

Základem byl již zmíněný Trumpův projev o americkém deep state, z13. října 2016. Televize Fox News ten den umístila na Facebook projev Clintonové a spolu s ním i projev Trumpa. Jenom do večera měla Clintonová 138 000 shlédnutí a 10 000 lajků. Trumpův projev však shlédlo 254 000 lidí, dostal 12 000 lajků a byl sdílen 6x více než projev Clintonové. A do voleb zbývalo ještě celých 26 dní!

Facebook – již ze své podstaty svobodné sociální sítě, zkoncipované, realizované a lidstvu zdarma poskytnuté Markem. Zuckerbergem –  zlomil moc nepoctivých US médií! A fakt, že místo „něžného“ tria – (Clintonová, Merkelová, Mayová) s válečnými chtíči vůči Putinovi – udává tóny Západu vlastenecký globalista Trump, může přispět k vysvětlení, proč se zakladatel Facebooku stává lovnou zvěří, i přesto, že se chová jen jako počestný businessman. Snad to pochopí i Trump…

Z tohoto hlediska lze vnímat i všechny „novátorské“ pokusy o ochromení svobody projevu na sociálních sítích a na internetu vůbec. Začíná se s uzákoněním astronomických pokut za včasné nevymazání hate-speech, kterou mohou šířit i armády najatých trollů a hackerů, a která je v různých kulturách vnímána rozdílně; příkladem je trestný čin „popírání holokaustu“, nebo novotvary jako homofóbie apod. Koniášové zločinných globalistů navíc touží blokovat, paralyzovat a zakazovat weby, které sami označí za zdroje fake-news, nebo rovnou jako nepřátelské.

Kauza Sergej Skripal V prosinci 2004 byl zatčen plukovník ruské rozvědky, který prozradil na 300 ruských agentů sloužících v zahraničí a předal Britům 20 tisíc stran dokumentů včetně informací o vojenském kosmodromu Pleseck, a znal i zprávy z generálního štábu. 30. listopadu 2006 ho ruský vojenský soud poslal na třináct let do pracovního tábora. s nejpřísnějším režimem. V létě 2010 FBI zatkla desítku ruských špionů a nabídla je k výměně. Na svobodu se tak dostal i Skripal, který se usadil ve Velké Británii a v roce 2018 už pro Rusko nepředstavoval žádné riziko. Kým a proč byl se svou dcerou (neúspěšně) otráven atraktivním jedem, lze zatím pouze spekulovat.

Jistotou však je, že z posledních 3 premiérů Velké Británie (Cameron, Brown a Blair) se dva projevili jako evidentní lháři a (nepotrestaní) váleční zločinci ve službách zločinných globalistů. Blair si za lži o chemických zbraních v Iráku vysloužil přezdívku Prolhanej Tonda (Tony Liar); a Cameronovi, který svou leteckou agresi proti Libyi nazýval „bezletovou zónou“, by přezdívka David Liar slušela podobně. Premiérka Mayová zřejmě požádala o zařazení do ligy „gentlemanů“ započaté Prolhaným Tondou tím, že její vláda z otravy Skripalových okamžitě a bezdůvodně obvinila Rusko a přímo Putina.

Vzhledem k tomu, že nervově paralytický jed Novičok neměla na seznamu ani Organizace pro zákaz chemických zbraní, ani Velká Británie, neboť vědecká komunita neměla důkazy, že je jako chemická zbraň vyráběn, pak fakt, že Mayová již v den otravy „věděla“ kdo a čím Skripala otrávil, je pozoruhodný. Celá akce byla navíc koordinována s britskými masmédii, která nepřipouštěla pochybnosti vůči oficiální verzi.

Craig Murray, někdejší britský velvyslanec v Uzbekistánu čili v zemi, kde se v éře SSSR Novičok vyráběl, má navíc silné podezření, že Skripal přispěl nějakými informacemi – zejména z okruhu Kremlu – do materiálů, kterým měl být Trump ve volební kampani kompromitován jako spojenec Putina. FBI na základě tohoto kompra zahájila vyšetřování Trumpova štábu a po volbách se toho ujal zvláštní vyšetřovatel Mueller posedlý touhou zbavit Trumpa prezidentské funkce. Tyto dosavadní pokusy však odmítla zpráva republikánské většiny v Kongresu, která naopak hovoří o spiknutí FBI a ministerstva spravedlnosti proti Trumpovi! Nakonec nelze vyloučit ani možnost, že se Skripal po výhře Trumpa chtěl v informační bitvě přidal na stranu vítěze, samozřejmě ne zdarma a stal se tak nežádoucím.

Takže vyšetřovatelských verzí na téma, kdo měl důvod Skripala otrávit, je několik i protichůdných a provází je i tato, pro zločinné globalisty neuvěřitelně šťastná shoda okolností. K otravě Skripala a jeho dcery, po níž následovala masmediální smršť, líčící Putina jako bezcitného traviče ruských mužů a dívek sovětským jedem Novičokem, došlo 4. března. A 18. března se v Rusku konaly prezidentské volby!  Tento timing, spuštěný jekotem Britů o ruské agresi a posílený epidemickým vyhošťováním ruských diplomatů z téměř všech zemí NATO, je také výmluvný. A Putinovi soupeři, obzvláště komunistický miliardář Grudinin ze sovchozu jménem Lenin, na to asi zírali jako na dar z nebes.

Nicméně Putin i přesto volby suverénně a hned v prvním kole vyhrál a Sktipalovi, otráveni zaručeně smrtícím jedem, se nečekaně uzdravili… Takový zázrak přiměl Rusy k zvýšení pozornosti a vedl k získání informace, že Skripalovi byli otráveni nervově paralytickým jedem BZ z provenience NATO, který sice člověka na několik dní zcela ochromí, ale není smrtelný. Tuto variantu však popírá vedení švýcarské laboratoře i jejich zaměstnavatel OPCW; takže na chemiky, počínaje dopingovou WADA, má Putin prostě „smůlu“. Kontrolní vzorky nejsou Rusku povoleny, Sergej i Julie mají statut zajatců bez přístupu k médiím, veřejnosti i příbuzným a prý jim bude udělena falešná identita pod níž budou poctivě žít kdesi v USA.

Kauza Jevgenij Nikulin Na třicetiletého Rusa byl v USA vydán zatykač s obviněním, že v letech 2012-2013 „pronikl do počítačových systémů několika významných amerických firem s použitím ukradených identit a potenciálně získal přístup k osobním informacím milionů Američanů.“ (ministr spravedlnosti a generální prokurátor Jeff Sessions). Podle amerických vyšetřovatelů se dopustil útoků na sociální sítě LinkedIn a Formspring a webové úložiště Dropbox. Bude-li odsouzen, hrozí mu více než 30 let vězení a pokuta přes jeden milión dolarů. V říjnu 2016 byl v ČR zatčen a zatykač na něj vydalo i Rusko.

Pouhé dva dny po Nikulinově zadržení američtí představitelé veřejně oznámili, že za pokusy o ovlivnění voleb hackerským napadáním počítačů a zveřejňováním soukromých informací stojí ruská vláda. V pražském vězení Nikulin napsal dopis, v němž tvrdí, že ho navštívili agenti FBI a žádali, aby se přiznal, že se podílel na nabourání do počítačového systému demokratické strany USA. "Pokud by se k tomu přiznal, agenty mu byly nabízeny výhody, ať už americké občanství, peníze či svobodný život," dodal Rusův advokát Sadílek.

Letos se ukázalo, jakou je ČR kolonií. V sobotu 24. března přistálo na Ruzyni US letadlo pro transport vězňů. V neděli do Prahy přiletěl na neoficiální návštěvu Trumpův nejvýše postavený nepřítel, předseda sněmovny reprezentantů, Ryan. 27. března spáchal politický melouch v podhradí, kde s poslanci, senátory a vládou v demisi, ale bez prezidenta, zahájil oslavy 28. října 1918. V týž den Ústavní soud zamítá stížnost Nikulina proti vydání do USA a ve čtvrtek svůj verdikt rozesílá účastníkům. Poté ministr spravedlnosti Nikulina vydává a 6 minut po páteční půlnoci letadlo s Nikulinem odlétá. Ryan ještě v pátek a s nadhledem zločinného globalisty českým slouhům sdělí, že klíčovým důvodem jeho politického melouchu v ČR bylo vydání Nikulina do USA; takže za určitý happyend lze považovat rozhodnutí českého ministra spravedlnosti Pelikána, že skončí v politice, učiněné týden poté.

Zmínit je nutno ještě jednu vysoce alarmující skutečnost. Je jí onen téměř stádní přístup zejména členských NATO k sankcionování jiných států bez souhlasu OSN; a naopak jejich notorický souhlas s barevnými revolucemi a s pácháním válečných zločinů členskými zeměmi NATO, kdy jsou porušovány nejen normy OSN, ale i základní principy Aliance jako obranného paktu. Toto neetické počínání národních elit ve službách zločinných globalistů včetně posilování vojenské koncentrace a vojenských manévrů je tak časté a rizikové, že budí dojem vědomých válečných příprav na vyvolání kontinentálního či dokonce globálního konfliktu.

„Bitva o trůn“ – a o budoucnost Západu i civilizace– právě vypukla!

Chobotnice zločinných globalistů v USA právě zaútočila na Trumpa prvním chapadlem. Zatím však pouze nepřímo. US média včera sdělily, že Demokratická strana podala žalobu na Rusko, na volební štáb Donalda Trumpa a na server WikiLeaks kvůli podezření z konspirace proti prezidentským volbám v USA v roce 2016. Poněvadž to přišlo téměř rok a půl po volbách, ale v řádu dní po únosu Nikulina, je význam kauz Skripal a Nikulin patrný. Lze čekat, že obvinění Trumpa ze spiknutí s Ruskem bude rychle následovat.

Patriotičtí globalisté samozřejmě vědí, jak se s chobotnicí bojuje, takže výsledek závisí na tom, jak se v získaných pozicích upevnili a zda si udrží kontakt s americkou vlasteneckou veřejností. A proto budiž zmíněn i mohutný zdroj amerického patriotismu (vizualizovaném mj. vlajkou s hvězdami a pruhy u rodinných domů), který je zcela překvapivý a zároveň prostý, logický i hodný následování.

Zatímco u nás komunisté dočasně slavili měsíc říjen jako Měsíc československo-sovětského přátelství, v USA je od roku 1964 říjen oficiálně uctíván jako Národní měsíc družstevnictví… Loni tuto kampaň slavnostně zahajoval Trumpův ministr zemědělství Perdue s Deklarací v níž mj. slavnostně sdělil, že v USA funguje přibližně 29 000 družstev, majících dohromady 350 milionů družstevníků (přitom v USA žije jen 326,6 milionů obyvatel); a že tato družstva dosáhla ročního obratu 650 miliard dolarů (celkový HDP ČR v roce 2016 byl pouhých 192,9 miliard USD)! Mj. jen Credit unions, (obdoba českých kampeliček) mají 110 milionů členů a svou vlastní „kampeličku“ má např. i ministerstvo vojenského námořnictva! A jejich nadšeným přívržencem je mj. viceprezident Pence.

Nenahraditelný význam družstevního podnikání pochopila mj. OSN, která pod sloganem – Družstevní podniky budují lepší svět – vyhlásila rok 2012 jako Mezinárodní rok družstev. Je totiž spolehlivě prokázáno, že družstva (na rozdíl od státních či privátních podniků) generují tak zásadní civilizační hodnoty jako jsou demokracie, solidarita, spravedlnost, poctivost a zodpovědnost! Takže nyní se význam předchozí a zdánlivě nesouvisející pasáže o družstevnictví v USA stává klíčovým.

Závěrem tudíž nezbývá, než popřát americkým vlasteneckým globalistům úspěch! Neuspějí-li, pak hrozí riziko současného vyostření všech konfliktů na Středním východě, ale i na Ukrajině a v Pobaltí – a při vzedmuté uprchlické vlně a zablokovaném internetu – i vojenský střet NATO a Ruska s hrozbou vzniku 3. světové – a tentokrát jaderné – války.

Lidstvo si však zaslouží vkusnější i nadějnější budoucnost!

 

 

Autor: František Stočes | sobota 21.4.2018 19:39 | karma článku: 28,78 | přečteno: 1192x
  • Další články autora

František Stočes

Současný volební systém do Poslanecké sněmovny je nespravedlivý, škodlivý i absurdní

O komunistech jsme za totáče říkali, že jsou hloupí, a ještě zásadoví! O současné koaliční vládě stran ODS, TOP09, KDU-ČSL, ČPS a STAN to, bohužel, platí možná dvojnásob

18.4.2024 v 11:51 | Karma: 20,77 | Přečteno: 570x | Diskuse| Politika

František Stočes

Máme vlastní identitu!

Zatímco u nás se měsíc listopad slavil jako měsíc Velké říjnové socialistické revoluce, v USA se říjen od roku 1964 slaví jako „Národní měsíc družstev“.

5.11.2023 v 14:28 | Karma: 8,35 | Přečteno: 240x | Diskuse| Politika

František Stočes

ČSSD versus Družstevní strana

Tragikomické dějiny ČSSD (založené 1878) dokazují, že jde o ideologicky zcela nevěrohodnou partaj. Zakladateli a vůdci strany byli až do roku 1920 marxisté (Zápotocký, Hybeš, Šmeral). Marxismu se ČSSD zřekla až na sjezdu 1930

4.11.2023 v 13:05 | Karma: 6,26 | Přečteno: 340x | Diskuse| Politika

František Stočes

Ocení prezident Pavel disidenty covidové totality?

Na covid-19 zemřelo (do 14. června 2023) celkem 6 940 000 lidí. Z toho bylo mj. 2 070 000 Evropanů, 1 600 000 Severoameričanů, 121 237 Číňanů (!!!) a 42 491 občanů ČR. (1)(2) Nejzávažnější otázkou je,

29.7.2023 v 17:04 | Karma: 27,98 | Přečteno: 1347x | Diskuse| Politika

František Stočes

Británie je zmatena nevysvětlitelným nárůstem úmrtnosti

Loni, zemřely bez jasného vysvětlení desítky tisíc britských obyvatel navíc, což vyvolalo poplach u britských zdravotníků. Guardian alarmoval o nadměrné úmrtnosti již v lednu a poznamenal,

19.5.2023 v 12:35 | Karma: 31,36 | Přečteno: 1146x | Diskuse| Politika

František Stočes

KSČM se buď obrodí, nebo zanikne

Správnost teorie obvykle potvrzuje úspěšná praxe. KSČM vznikla v březnu 1990 a v jejím programu stojí, že strana „Porážku... a zhroucení socialismu stalinsko-brežněvovského typu pochopila především jako důsledek faktického opuštění

23.2.2023 v 17:23 | Karma: 7,89 | Přečteno: 548x | Diskuse| Politika

František Stočes

Družstevní strana ČR jako krok pro záchranu západní civilizace

Lidské civilizací aktuálně hrozí dvě katastrofy: jedna z použití jaderných zbraní a další z projektu fašistické genocidy pozemšťanů na „zlatou miliardu“. Zkázonosná jaderná válka se nicméně stává „nemoderní“...

9.2.2023 v 16:52 | Karma: 6,74 | Přečteno: 316x | Diskuse| Politika

František Stočes

Představují Polsko a prezident P. Pavel bezpečnostní riziko?

V předvolební debatě České televize vyvolal prezidentský kandidát A. Babiš mezinárodní skandál. Zatímco generál P. Pavel na hypotetickou otázku – Zda by v případě napadení Polska či pobaltských republik (Ruskem)

25.1.2023 v 18:44 | Karma: 21,45 | Přečteno: 1077x | Diskuse| Politika

František Stočes

Marxisty deformovaný Západ je existenční hrozbou pro celou civilizaci /2/

Předchozí blog – „Podíl Marxe a marxistů na covidové i válečné katastrofě /1/“ – prokázal, že západní civilizace je postižena závažnou vývojovou poruchou. Lze ji přirovnat k odlišnému vývoji člověka (třeba prezidenta M. Zemana)

4.11.2022 v 13:48 | Karma: 11,57 | Přečteno: 969x | Diskuse| Politika

František Stočes

Podíl Marxe a marxistů na covidové i válečné katastrofě /1/

Když při 200. výročí Marxova narození šéf EU Juncker ocenil Marxe jako filozofa, vyznělo to jako naprostá absurdita: vždyť v 90. letech marxistické režimy ve východní Evropě a v Sovětském svazu kolektivně zanikly

29.4.2022 v 16:15 | Karma: 7,92 | Přečteno: 547x | Diskuse| Politika

František Stočes

Trestuhodná covidová selhání

Covid-19 je chřipkovou nemocí, která má svůj charakteristický vývoj (progresi). U covidu však při zánětu plic vzniká patologická reakce, tzv. cytokinová bouře, kdy imunitní systém začne ničit zdravé plicní buňky. Virus však nemůže

15.11.2021 v 15:31 | Karma: 24,74 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Politika

František Stočes

Neuvěřitelné pochybení epidemiologů Ministerstva zdravotnictví

Někdejší vládní Mezioborová skupina pro epidemické situace MeSES vydala 16. října 2021 Stanovisko k vývoji epidemie covid-19 v podzimních měsících 2021

28.10.2021 v 16:28 | Karma: 15,47 | Přečteno: 1050x | Diskuse| Společnost

František Stočes

Orbán: EU se mění v Sovětský svaz a Brusel v jeho Moskvu

Na konferenci „Třicet let svobody“, konané v sobotu 19. června v Budapešti, se maďarský premiér Viktor Orbán v projevu věnoval nutnosti obrození Evropské unie a zdůraznil její zásadní problémy.

27.6.2021 v 12:43 | Karma: 35,71 | Přečteno: 1209x | Diskuse| Politika

František Stočes

Jak zneškodnit smrtonosné „nálože“ viru SARS-CoV-2

Sotva napadl první sníh a začala invaze nedočkavých lyžařů do hor, byly skiareály zavřeny; nicméně zuřící pandemii to zásadně neovlivnilo. A přesto vyděšený sociální demokrat Hamáček prosadil, že se ani poté na hory jezdit nebude...

2.2.2021 v 16:05 | Karma: 18,90 | Přečteno: 932x | Diskuse| Politika

František Stočes

Covidpříběh 1

Tento seriál se pokusí mapovat zkušenosti pacientů, kteří prodělali covid-19, a o průběhu své nemoci se svěřili médiím. Účelem Covidpříběhu je upozorňovat na možné chyby, kterých se nemocní při léčbě a rekonvalescenci dopouští

19.1.2021 v 16:58 | Karma: 13,04 | Přečteno: 650x | Diskuse| Společnost

František Stočes

Proradnost sametu – od sovětského satelitu přes statut kolonie až po covidový šok /B/

Všeobecně se uznává, že hlavní příčinou zániku sovětského marxistického impéria byla Reaganova Strategická obranná iniciativa (SDI) alias „hvězdné války“,

7.12.2020 v 17:30 | Karma: 16,84 | Přečteno: 590x | Diskuse| Politika

František Stočes

Skutečné příčiny Sametové revoluce /A/

Za Sametovou revoluci považuji období mezi 19. listopadem 1989 a projevem V. Havla na Václavském náměstí 21. srpna 1990. Mezinárodní atmosféra byla následující:

19.11.2020 v 17:36 | Karma: 27,09 | Přečteno: 1165x | Diskuse| Politika

František Stočes

Výzva českým družstevním elitám

V roce 1917 utrpěli britští družstevníci šok! Zjistili, že válečné úřady po nich vyžadují nespravedlivě vyšší válečné dodávky (potravin, textilu apod.) než od jejich privátní konkurence a současně dostávají nižší příděly paliv

2.11.2020 v 17:59 | Karma: 8,17 | Přečteno: 576x | Diskuse| Politika

František Stočes

Covid 19 – „Nekompetentnost“ masmédií a její důsledky. /1/

Po letním oddechu přišel epidemický šok, který se dal čekat; jen se potvrdilo, že SARS-CoV-2 není sezónním virem... Rychle stoupla úmrtnost, nicméně šéf Fakultní nemocnice Sv. Anny, V. Vajdák, poznamenává: „Zatím naštěstí

29.10.2020 v 18:47 | Karma: 28,16 | Přečteno: 1661x | Diskuse| Média

František Stočes

Sebeobrana proti covidu-19

Česká dospělá populace je již 7 měsíců denně strašena, stresována i traumatizována mediální smrští na téma děsivého koronaviru, přičemž jen málokdo ví, že koronaviry tu s námi žijí odnepaměti a způsobují mj. i obyčejné nachlazení.

7.10.2020 v 20:01 | Karma: 27,70 | Přečteno: 1349x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 191
  • Celková karma 20,77
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik