František Stočes

Porošenkovo zpackané 11. září

22. 07. 2014 21:23:07
Když Bush po 11. září 2001 vytáhl na Afgánistán, aby ztrestal teroristického vraha Bin Ladina, téměř celý svět to chápal. Pohled na nárazy letadel do Dvojčat, zprávy o útoku na Pentagon a pádu letadla v Pensylvánii, pohled na zřícení zasažených Dvojčat i nezasaženého mrakodrapu WTC 7 – to vše bylo vysoce sugestivní. A nepříjemné technické otázky – Proč obě věže a zejména WTC 7 spadly jaksi abnormálně a v rozporu s fyzikálními zákony? (1) – začaly být kladeny až dlouho po „činu“.

Kyjevská krutovláda se ocitá v bezvýchodné situaci. Ekonomika je v troskách, prostí Ukrajinci jsou bez peněz a nevědí, čím si v zimě zatopí a oligarchové nemají co krást. Zatím za sebou nechala hrůznou krvavou stopu: nejprve násilí najatých rowdies na „mírumilovném“ Majdanu, poté vraždění policistů, vystřídaném střelbou odstřelovačů do rowdies i do policistů. Totéž pokračovalo v Oděse a bylo zakončeno hrůzostrašným a bestiálním masakrem. Nic se nevyšetřilo a šéf oděsské policie projistotu zmizel...(2) Bestiální masakry pokračují i na jihovýchodě Ukrajiny...

V plnění svého poslání – nejprve zatáhnout Putina do rusko-ukrajinské války a poté ji změnit ve válku Ruska s Evropou a s NATO (3) Kyjev naštěstí totálně selhává. Kliďas Putim, když zjistil, že Ukrajina vlastně nemá žádné hranice (zapomněla si je nechat registrovat u OSN), projevil zájem pouze o strategický Krym, který Rusům ukradl Ukrajinec Chruščov. Asi ho inspiroval slušňák Limonádový Joe, který padouchovi Grimpovi svlékl kalhoty tak, že mu ustřelil opasek. Přepracovaný je ovšem Putinův prokurátor, který sepisuje zločiny kyjevských fašistů. Oligarchu Kolomojského – který se asi zhlédl ve filmu Kleopatra a Césary v EU by nejraději obdaroval štoudví s Putinovou hlavou – hodlá Bastrykin dopadnout i na mořském dně. (4)

Evropané po žádné válce evidentně netouží a je zajímavé, jak propastný rozdíl je v názorech politiků jednotlivých zemí ve srovnání s vedením EU a NATO. Z představitelů zemí hrajících evropskou fotbalovou Ligu mistrů, nejraději střílí Netanyahu; asi mu jeho Izrael připadá moc malý. Bojechtiví jsou i politici z Pobaltí – od Polska po Estonsko, ale většině Evropanů dvě světové války úplně stačí. Do dalších jatek, ať už přímo nebo nepřímo, fanaticky šturmují Euronetanyahuové – počínaje Rompuyem, Ashtonovou, Rassmusenem a Barrosem a konče Cameronem, Hollandem popř. Tuskem. Cílem jejich zatvrzelého prosazování unitární Ukrajiny (zatímco rozdělení Československa, Jugoslávie či Srbska jim nevadí) je evidentně válka.

Nu a v této zatím dost zmatené situaci udajný americký špion v prezidentské funkci Ukrajiny zjistil, že novorossijští obránci se opevnili v milionovém Doněcku a jeho slavná armáda na jihovýchodě se navíc ocitla v kotli; „Takový malý Stalingrad,“ podotkl by znalecky svým staligradským obklíčením populární generál von Paulus. Zatímco Vůdcův vojevůdce to vzdal, Porošenkovi jeho Führerové patrně poradili, jak zabít tři mouchy jednou: 1) paralyzovat „pevnost“ Doněck; 2) dostat vojáky z obklíčení a 3) vzbouřit světové mínění proti Putinovi. Prostě takové malé, ukrajinské 11. září a ještě 19. července! A nad inkriminovaným místem a přesně na minutu dokonce prolétal i jejich špionážní satelit.

V tuto chvíli jde samozřejmě o pouhé spekulace, ale pachatel je od 11. září 2001 fakticky tentýž a tak lze spoléhat na jeho modus operandi. Porošenko ale zpackal i tuto akci a zmařil její synergický efekt... Malajsijské dopravní letadlo mělo samozřejmě spadnout na Doněck a ne někam do polí. Ale opilí ukrajinští vojáci, obsluhující protiletadlové rakety BUK, určitě nebyli instruováni, jak strategicky významný úkol plní – Ať spadlo, kam spadlo, hlavně, že je dole! (5)

Pozůstalí obětí sestřeleného Boeingu zatím pochopitelně truchlí. Ale až čas milosrdně ztiší jejich kruté emoce, začmou si pokládat racionální otázky a žádat odpovědi: Proč pustili letadlo s našimi drahými nad bojiště?! Proč pilot manévroval?! Atd. A lze věřit, že české přísloví – Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá! – bude dějinami brzy naplněno.

Použité prameny:

(1) WTC917 – nejdůležitější VIDEA o blamáži WTC 11-9-2001

(2) NASA: Zadržen šéf policie Oděsy

(3) Velké mocenské hry Rothschildů a Rockefellerů dostaly Putina do defenzívy a Čina je uprostřed

(4) Bastrykin dopadne Avakova i na oceánském dně

(5) Ukrajinští vojáci sestřelili letadlo nad Doněckem, tvrdí expert z USA

Autor: František Stočes | karma: 34.39 | přečteno: 2461 ×
Poslední články autora