František Stočes

ČSSD - strana politicky deviovaná

14. 08. 2011 21:33:33
Mezi mládeží je stále populární studentská Hymna deviantů, jejíž poslední sloka zní: ..Znásilňuji v temných parcích sochy kamenný, ukájím se četbou porno knih. A když vyjdu do ulic pod kabátem nemám nic. Já jsem člověk sexuálně deviovanej.“ Zpívali jsme si ji bujaře i s děvčaty již před pár desítkami let a píseň je stále oblíbená, jak potvrzuje jeden diskutér, „Tuhle písničku hrajem už léta na táboře (mezi vedoucími samozřejmě) a přinesl ji náš kamarád z Prahy,“ ZDE . Při Prague Pride prý bylo také plno zpěvu a veselí. Hymna deviantů zde ale nejspíš nezazněla; asi by vzbudila všeobecné pohoršení...

Sexuální orientace obecně je osobní a intimní záležitostí občana. O vzniku menšinové (homosexuální) orientace se stále vedou lékařské spory. Např. v USA již v 60. letech byla srovnávacími výzkumy u homosexuálních pacientů v mnoha případech zjištěna existence typické rodinné situace - dominantní matka a chybějící role otce (která se současně vyskytovala i u jiných klientů psychoterapie). Studie dr. Spitzera z roku 2001 naznačuje, že homosexuální osoby se mohou změnit v heterosexuální pokud skutečně chtějí. Jeho závěry ovšem ostře napadli mj. aktivisté bojující za práva gayů... Viz Vřava nad studií o sexuální orientaci ZDE .

Zatímco by seriózní diskuse o zcela privátní menšinové sexuální problematice měla být omezena na lékařskou obec, stává se tato problematika věcí veřejnou a dokonce se na ní jako hyeny přiživují i sociálně demokratičtí politikové. Paroubek při schvalování registrovaného partnerství homosexuálů neváhal přivézt do sněmovny těžce nemocného poslance R. Kopeckého, který v parlamentu jen jednou zvedl ruku a hned byl téměř nepříčetný odvezen zpět do nemocnice; a Paroubkovi to při volbách stejně houby pomohlo, poněvadž se od něj odvrátili slušní heterosexuálové. Zcela nekompetentní Mladí sociální demokraté pořádali pochod, kde žádali totéž (viz Mladí sexuální demokraté ZDE ); ti si ovšem pomohli více a většinou nám již vládnou minimálně jako radní pražských zastupitelstev.

Nu a i letošní vřavy se aktivně zúčastnili mladí i staří sociálně demokratičtí papalášové. Mimořádně je rozhořčilo, že kdosi nazval homosexualitu nikoli menšinovou sexuální orientací, ale deviací. Strašné! Kdyby homosexuální masový vrah Zelenka dostal na tu parádu opušťák, tak by s ním tito „socialisté“ snad pochodovali ruku v ruce... Možnost, že se sadisnus, pyromanie, pedofilie a další deviace nakonec prokáží jako např. geneticky individuální symptomy nějakého a terapeuticky snadno řešitelného neurotického syndromu se pro persony, které si pletou sexualitu a politiku zdá asi politicky nevýhodná.

Tyto „socialisty“ přitom vůbec, ale vůbec nezajímá, že africký socialista Kaddáfí je pro NATO lovnou zvěří, podobně jako mladí sociální demokraté v Norsku pro Breivika. Vůbec je nezajímá, že Rasmussen již v Libyi zmasakroval více než sto dětí a stovky civilistů. Vůbec je nezajímá, že finance socialistické Džamahírie i její nerostné bohatství jsou rozkrádány. Vůbec je nezajímá, že proti libyjským občanům byla patrně zahájena vyhlazovací válka! ZDE . A jako natoidi se tak současně stávají i spolupachateli...

Poté, co byl téměř rozkraden majetek, který předchozí generace sociálních demokratů tak usilovně shromažďovali, je ČSSD zdevastována i morálně. Nynější „socialisté“ mohou klidně ČSSD přejmenovat na Českou stranu sexuálně demokratickou a místo své hymny či Písně práce si v Lihovém domě zpívat nějakou Hymnu sexuálních menševiků. Hymna deviantů zde bude ovšem zakázána a její zpěv přísně postihován!

Autor: František Stočes | karma: 17.40 | přečteno: 2131 ×
Poslední články autora