Breivik pláče dojemně, ale na vedlejším hrobě!

Masový vrah Anders Breivik se stal nejvýznačnější obětí nynější úpadkové západní civilizace. Pochází z rozvrácené rodiny, patrně nikdy citově nedospěl takže nedokázal milovat, a ani nemohl být milován, neví je to soucit a chce "předělávat" svět. Nedokázal založit rodinu a pečovat minimálně o 2 děti, což je zhruba podmínka pro zachování jeho norské populace. Byť správně kritizoval rozklad rodiny obecně i své vlastní a příčiny údajného morálního úpadku společnosti spatřoval i v promiskuitě a feminismu, atd. nakonec se z vidiny muslimské imigrace, panicky rozplakal na nesprávném hrobě...

Západ se již několik dekád nedokáže biologicky reprodukovat a jeho původní etnikum vymírá a stárne. Přežití civilizace záleží nejvíce na ženách, teoretiky každá musí – alespoň pro udržení stávající početnosti populace – porodit v průměru 2,1 dítěte. Jinak jsou důsledky dramatické: klesne-li např. tento průměr na polovinu a potrvá po dobu jedné, dvou či tří generací, pak na dorovnání původní hladiny by musela každá žena rodit průměrně 4, respektive 8 popř. 16 dětí...! A např. v roce 2004 byl ve státech EU průměr porodnosti na jednu ženu 1,48 (do čehož jsou ovšem započteny i muslimské matky ve Francii, Německu atd.).

Čeští vědci a rodinní terapeuti L. Trapková a V. Chvála vymírání Západu hodnotí stoicky: „Přestaneme-li se v západní společnosti rozmnožovat, přijdou jiné civilizace, které tuto schopnost neztratily. Ostatně na tom není nic špatného, v dějinách se taková výměna celých kultur odehrávala mnohokrát.“ (Viz Na pohlaví přece jen záleží. Není rodina jako rodina, MF DNES, 2. září 2006).

Stejně zkázonosné dopady má i další aspekt: ono nestačí aby jedna žena porodila v průměru 2,1 dítěte, další podmínkou je, aby tyto děti vyrůstaly v tradiční rodině, jinak se dramaticky zhorší etická kvalita populace potažmo celé společnosti! Následků rozvodovosti např. v Austráli si všímá Barry Maley (kniha Rodina a manželství v Austrálii): před 45 lety zde vyrůstalo v úplných rodinách 90% dětí, pak toto číslo kleslo na 68%. V tom samém časovém období násilná trestná činnost mladistvých vzrostla čtyřikrát, stejně jako počet sebevražd u mladistvých mužského pohlaví. Mezi psychologické následky rozvodů pro děti Maley zahrnuje období emocionálních poruch, strach z odloučení, zoufalství, špatnou přizpůsobivost, špatné školní a pracovní výsledky a pro většinu těžkosti v oblasti vztahů v dospělosti. V knize Láska a ekonomie pak Jennifer R. Morse uvádí, že děti z prostředí s pouze jedním rodičem mají o 50-80% vyšší pravděpodobnost antisociálního chování! Nu a nepočítaje děti narozené svobodným matkám, pak v ČR v roce 2008 se rozvedlo celých 49,6 % uzavřených manželství!

Vyšší míra asociálního chování neznamená jenom to, že někdo Breivika okrade na ulici, nebo že Breivik bezcitně postřílí 69 dětí; ze společenského hlediska zasahuje nejdestruktivněji elity a jejich profesionální etiku. Vede k tomu, že delikventní žák místo vlídného slova dostane od učitelky spíše jointa marjánky. Vede k tomu, že policisté více kradou a podvádějí, soudci jsou úplatnější, podnikatelé chamtivější, chudí zoufalejší a politikové i média prolhanější...

Finále ponechme masmédiím, která se na rozpadu rodiny podílejí mírou vrchovatou: kulturní subjekty jako televize, filmový průmysl i tištěný mainstream místo aby společnost i rodinu kultivovaly se chovají tak, že vyvolávají dojem, že jsou zřízeny a placeny spíše za  rozvrácení rodiny potažmo západní společnosti: rozsévají bulvárnost, hyenismus, zvrácenost, oplzlost a polopravdy či sofistikované lži.

Nu a když jsme již nakousli kauzu Breivik, tak se z médií nejen začínají vytrácet výpovědi svědků, že na Utoyi byli viděni dva mužové a slyšena střelba současně ze dvou stran... Zcela pominutá je i informace o tom, že 2 dny před masakrem telefonoval norský premiér Jens Stoltenberg Putinovi. Podle oficiální zprávy se bavili o ropě atd. ZDE . Ruská bezpečnostní služba však údajně vydala šokující zprávu, že norský premiér naléhavě žádal Putina, aby se zasadil o zmaření masakru, plánovaného (nejmenovanými) elitami spáchat v Norsku... Viz Norway Premier „Begged“ Putin To Stop Massacre Planned By „Elites“ ZDE

.O tom, že na úpadku rodiny i celého Západu se masmédia podílejí mírou vrchovatou, není pochyb. A teď milý Andersi Breiviku přemýšlej: kdo asi vlastní západní masmédia a rozhoduje o jejich obsahu? Levicoví nebo pravicoví magnáti. Nebo chceš tvrdit, že R. Murdoch, který mediální sféru ovládá, je levičák?! Ve svých demografických, sociolofických i politologických nářcích, milý Breiviku, opravdu pláčeš na špatném hrobě!

 

Autor: František Stočes | středa 3.8.2011 21:14 | karma článku: 13,19 | přečteno: 2127x