Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

To, ze protlacovane ockovaci latky typu mRNA byly nedodelky vi kazdy, kdo to vedet chce. A kdo to nechape, tak ma misto mozku piliny. Pokud by totiz byly tak uzasne bezpecne, neni nutne podepisovat papir, ze vesnere problemy jsou pacienta, nikoliv vyrobce.

Jestli ockovani mRNA ma vliv na zvyseni umrtnosti nebo nema se da ale tezko zjistit a predesim neni zajem to zjistovat. Kazdopadne pokud se mRNA vaze na spike protein, kteri ridi krevni tlak, tak to neni nic pozitivniho.

A kdo je a kdo neni "socan" s lekarskou vedou opravdu nema nic spolecneho. To je narazka na ty bezmozky dole.

0 0
možnosti
LV

Promiňte mi mou přímost, ale Vy jste fakt zaujatý h.up. Už v roce 2020, kdy došlo v důsledku kovidu k přerušení pravidelné péče o chronický nemocné pacienty, se objevily prognózy zvýšeného počtu úmrtí právě v důsledku tohoto omezení. Některé prognózy dokonce předpovídají, že do roku 2024 zemře na následky snížení kvality péče více lidí,než v důsledku kovidu samotného.

Nevidím jediný racionální důvod obviňovat z toho současnou vládu.

5 3
možnosti

Souhlas, zejména s tím trefným označením autora. Prostě socan jako poleno, to vysvětluje vše.

1 3
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik