Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, i nenavist muze byt motivem jit k volbam.

0 0
možnosti

Zvláštní úvahy - kdyby Petr Pavel poslechl rozkazy z Washingtonu, co by udělal ?

Šel by do války ? A proboha s kým ? S Petříkem ? S Petrzalkou ? S Chudáčkem ? Nebo s někým jiným ? A vy byste šli ? A proč ? Protože jste chudáčci ! Já bych tedy nešel ! Nebyl by žádný důvod ! Vaše úvahy jsou naprosto zcestné a ubohé.

1 0
možnosti
Foto

Naši generálové už se na válku připravují a dokonce padají slova o výběrové mobilizaci: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-rehka-v-pripade-valky-nato-s-ruskem-by-stat-musel-vyberove-mobilizovat-224222

A Petr Pavel by zřejmě poslechl jakýkoliv rozkaz z Washingtonu.

Za mne karma R^

3 0
možnosti

Jak to bude ale dělat, je mi záhadou.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Jasně, prezident Petr Pavel by zavlekl naši zemi do války, kdežto prezident Andrej Babiš by uspořádal v Praze mírový summit o Ukrajině. ;-D

1 0
možnosti

Autor tu možnost, na základě předchozích generálových "omylů" připouští. O Andrejově případném mírovém summitu nepíše ani slovo.;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik