Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možnou prevencí před zánětem plic je nechat se včas očkovat vakcínou proti pneumokokům, což je pro občany 65+ zdarma. Což může zamezit sekundární infekci.

0 0
možnosti
Foto

Jedna blogerka tu doporučuje prevenci kloktáním jódu a žvýkáním žvýkaček.

Já doporučuji česnek ve velkých dávkách. To má výhodu, že vás odevšad vyhodí dřív, než se stačíte nakazit.

To, co pan autor uvádí, měli ovšem všichni vědět ještě před tím, že se tu covid objevil.

1 0
možnosti

Pokud jde o možnosti "léčby", radši čtu výsledky experimentálního ověřování různých věcí v odborně zdatných zemích (Skandinávie, SRN, Švýcarsko), nikoli texty zavánějící inzertní snahou. Např. švédské nemocnice jednu možnost léčby zkoušely, ale hned ji uťaly, když jeden mladší pacient (který se skoro uzdravoval bez léčby) zemřel. Podobná rozčarování zažilo i Švýcarsko - u části pacientů, jimž se musí vysvětlit, že jde jen o experimentál. ověřování, se zdá, že něco zabírá, u části pokus selhává. Tak je tomu i u vakcín. Zpravidla si medicína neporadí s každý nemocným, organismus reaguje na totéž rozdílně. Pokud někdo má ověřen svůj odolnější imunit. systém, že lepší vynechat pokud možno jakoukoli chemii, v každém přípravku bývá něco, co může být i škodlivé - výrobci léčiv a vakcín na to upozorňují. Takže osobně nesouhlasím např. s tím, že by se bezpříznakovému jedinci rovnou "preventivně" poskytlo něco experimentálního - zda se uzdraví sám nebo po experimentál. elixíru, to je velmi sporné, patrně neověřitelné. Bohužel nejhůře jsou na tom ti zdravotně více oslabení, těm je třeba ulevovat, pomáhat dýchat, snižovat horečku apod., těžko je můžete zatěžovat něčím ne moc vyzkoušeným, leda s jejich informov. souhlasem. Bohužel u nich selhávají zčásti i vakcíny. Musíme rozlišovat, kdo skutečně chce pacientům pomáhat a kdo se jen chce spíše život nějakým výkonem pro pojišťovnu. Samotná "pozitivita" ještě neznamená nemoc, většině lidí virus neškodí.

0 1
možnosti

I53v37a78n38a 49L75a74n88c43e

15. 11. 2021 16:56

Regeneron v USA umoznil pro kazdeho patients president Trump. Nesmi se o tom mluvit, samozrejme. Na Floride governor de Santis umoznil aby kazdy patient ihned v zacatcich nemoci distal regeneron. Vlada mu zadrzovala dodavky. Mluvil o tom na tv fox.

1 0
možnosti

No, snad si koupil, ne?

1 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik