Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak "trochu" předělaná komunistická ideologie. Hromada smyšlenek a nepravdivých tvrzení. A tak jako všechny podobné "teorie" úplně opomíjí lidskou individualitu.

1 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale na takový plk se nedá věcně reagovat.

0 0
možnosti

Pletete si příčinu s následkem. Zlo je v lidech nezávisle na politickém režimu a cestu k uplatnění si vždy najde. Míra uplatnění zla je otázka dynamické rovnováhy s brzdícími mechanismy. Další věc je, co z popisovaného je zlo objektivně a co jen ve Vašem hodnocení, jak píše pan Burian.

0 1
možnosti
Foto

Váš výrok - Zlo je v lidech nezávisle na politickém režimu a cestu k uplatnění si vždy najde - zcela popírá evidentní rozdíl např. mezi Masarykovým Československem a Hitlerovým Německem.

0 0
možnosti

Jezuskote...8-o

Pane autore, když tak rád vysvětlujete, můžete mi objasnit co si představujete pod pojmem "sociální spravedlnost"? (...sociálně spravedlivých, ideologicky sebevědomých a mírumilovných států...).

Tedy konkrétně v čem ta spravedlnost má spočívat?

0 0
možnosti
Foto

V kontextu, který jsem použil je to zřejmé. V podstatě jde o to, aby o mzdách a o použití zisků, které spoluvytvořili, rozhodovali všichni zaměstnanci, což je v družstevních a zaměstnaneckých subjektech běžné.

0 0
možnosti
Foto

No, vy máte dost. Co berete ??? RvRvRv

1 1
možnosti

Drsné, ale zajímavé R^

1 2
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 15,84
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik