Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane autore,

těch kurvítek je tam tolik, že se to snad není možné, ale snad se to zlepší.

Máte karmu.

1 0
možnosti
NM

...mám dojem,že jako první s tím "kurvítkem"přišli Slováci a bylo docela zle a opět to utichlo a co to znamená?uměle navýšená výroba ale to se říkalo už před r.89 a těch "kurvítek" je zde více ...reklama.. kupte si tři a zaplatíte pouze dva ks. opět reklama k prodejní době ekstra prodejní akce pouze v sobotu a neděli a přitom se chce zrušit prodej o svátcích...a jak to dopadne??,co si myslíte??

0 0
možnosti
JL

Jako obdivovatel pane filozofa Hejleka, jste clanek napsal dobre. Prikyvovacum a odpurcum "mistickeho "Wall Sreetu" (panove pode mnou) jste udelal radost. Pro mne jste jen vytvoril "blabol", kde vase osobni znalost neexistuje, pane Stocesi. Mate-li osobni myslenky podlozene nejakymi dukazy, je potom dobre o vsem diskutovat. Jinak je to jen propaganda na teorie filozofa Hejleka.

0 3
možnosti
Foto

Hezky napsáno. A ten cirkus nás čeká v srpnu zase.

2 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik