Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravdu nevím, v čem byl Kavan úspěšný. Udělovat slovo při zasedání Valného shromáždění jednotlivým přihlášeným řečníkům by mohl i vycvičený ohař. Nicméně podstatné je, že tato zhruba pětičlenná platforma dvacetitisícové strany nemusí nikomu dělat vrásky.

0 0
možnosti

Myslím si, že podobné představy by mohlo mít tak 160 členů ČSSD.

0 0
možnosti

S prominutím, připadá mi to jako výpotek Milouše Jakeše, když už nevěděl kudy kam.

Kavan - často opilá politická mrtvola.

1 0
možnosti

Je zajímavé, že levicová frakce by chtěla vyřešit i problém reprodukcenároda. Když jsem si položil otázku, jakým způsobem by toto mohla realizovat,tak mne napadá pouze zrušení televize, popřípadě návrat k jedinému televiznímukanálu, kde významnou část vysílání je věnováno prováděným družstevním pracímna poli, či informace o rekordech v těžbě uhlí, popř. je rozkrývána ideodiverzníčinnost ze zahraničí. A když občasvypadne elektřina, tak se lidé budou určitě bavit doma v posteli.

Zajímavé je, že frakce je přesvědčena, že by vývojová řadaotrokářství – feudalizmus – kapitalizmus měla pokračovat systémem, kterýomezuje možnosti podnikání a užívání svého majetku. Doposud se v dějináchosobní svobody lidí zvyšovaly, nyní se mají snížit. Ale ono nelze tuto řadu brát zcela vážně, v USAnapř. otrokářství na začátku 19. století přežilo feudalizmus, v severní Koreji dokonce v minulém stoletífeudalizmus nahradil kapitalizmus.

Nic proti družstevnictví, ale někdy chtějí investoři jinétypy společností. Ne každý, kdo do firmy vložil velký díl prostředků se chcerovným dílem dělit o rozhodovací pravomoc, či o zisk firmy. Pozitivní je, žefrakce nezavrhuje ani akciovou formu společného podnikání, viz řádky ozaměstnaneckých akciích.

V článku jsme se tentokrát nic nedozvěděli o úspěšíchznámého španělského družstva, ale zase něco víme o úspěšném provozovánívodárenské společnosti. Podnikání družstevního monopolního dodavatele vody byloprý úspěšnější, než u firmy ve vlastnictví města. Znamenají tyto řádky, želevicová frakce láme nad komunálním vlastnictvím hůl ?

0 0
možnosti
Foto

V čemkoli působí Jan Kavan je podezřelé. Tento zombie politiky by měl zmizet z veřejné scény a do konce života se hluboce stydět.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS