Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ocení prezident Pavel disidenty covidové totality?

Na covid-19 zemřelo (do 14. června 2023) celkem 6 940 000 lidí. Z toho bylo mj. 2 070 000 Evropanů, 1 600 000 Severoameričanů, 121 237 Číňanů (!!!) a 42 491 občanů ČR. (1)(2) Nejzávažnější otázkou je, 

 kolik z těchto prakticky 7 milionů občanů zemřelo zbytečně. Odpověď záleží na pojetí a okolnostech. Pokud se např. prokáže, že virus SARS-CoV-2 byl vyroben v laboratoři a úmyslně vypuštěn, tak zbytečně zemřelo všech 7 milionů lidí!

Ale i z oněch 7 milionů obětí mohl značný počet přežít, pokud by se vlády zachovaly adekvátně. Kdyby např. čínská vláda postupovala jako česká, pak by (v demografickém přepočtu) – místo „pouhých“ 121 237 – zemřelo 5 460 000 Číňanů!!! Ale realisticky vzato, čínské lockdowny, kdy byli občané po měsíce uvězněni v domech (čímž se zamezilo šíření nemoci), by Češi, mj. i s ohledem na ekonomické škody, nejspíš nepřijali. Navíc české lockdowny (zavírání restaurací atd.) neakceptovali např. Švédové, a přitom měli nižší smrtnost!

Zvláštností covidové pandemie bylo, že se o původu i léčbě nemoci nevedla diskuse, ale hybridní válka! Stoupenci jiných – legitimních, a dokonce i pravděpodobnějších či přínosnějších (!) – názorů, než zastávala vláda, byli kriminalizováni jako dezinformátoři či stoupenci spikleneckých teorií, ignorováni masmédii a na sociálních sítích hanobeni samozvanými i organizovanými stoupenci covidové „pravdy“ (mj. Elfy). Vznikla covidová totalita, tolerovaná mnohými – z covidu k smrti vyděšenými – občany.

28. října bude prezident ČR jako obvykle oceňovat osobnosti, které se mimořádně zasloužily o tuto zemi. Význační covidoví disidenti – kteří i přes zjevná rizika bojovali o vědeckou pravdu, zdraví občanů i ekonomický prospěch České republiky – jimi nepochybně jsou!

 

Prof. Jiří Beran: Za vítězství nad covidem-19 role covidového disidenta 

Domácí léčba po pozitivním testu na covid-19 byla pouze symptomatická – Paralen proti teplotě plus Ibalgin k tišení bolesti; a vyděšení praktičtí lékaři ji „ordinovali“ i po telefonu… Podpůrné vitaminy apod. si musel pacient koupit. Pokud domácí léčba nezabrala a následovaly suchý kašel s horečkou, pacient musel být hospitalizován. Příčinou byl smrtelný covidový zápal plic a jako účinná léčba se ukázala neprodlená infúze Remdesiviru, směsi protilátek v hodnotě 55 tisíc Kč; později byl aplikován i laciný kortikoid Dexametazon, který tlumil atypickou reakci imunitního systému. Nicméně v období listopad 2020–březen 2021, a stejně i tok poté, byly nemocnice zahlcené, úmrtnost na covid-19 trhala rekordy a ekonomika se propadala.

Tyto lidské i ekonomické tragédie však byly důsledkem totálního selhání domácí léčby i českého lékařství. Poněvadž účinný, bezpečný, a přitom laciný lék pro kauzální domácí léčbu covidu-19, byl k dispozici od samého počátku pandemie…

Český epidemiolog a vakcinolog, prof. J. Beran jako průkopník laciné a úspěšné léčby covidu-19, K progresi covidu-19 dochází proto že virus SARS-CoV-2 je od začátku imunosupresivní. Konkrétně tlumí tvorbu leukocytů, bílých krvinek schopných ničit virus uvnitř okupovaných buněk a zamezit tak jeho množení a šíření. Vzniklý nedostatek leukocytů (leukocytopenii) pak imunitní systém nouzově řeší množením nespecifických zabijáckých protilátek, cytokinů, Ty sice ničí virem napadené, ale současně i zdravé (plicní) buňky, což vede k smrtelnému covidovému zápalu plic.    

Nebyly to však ústavy České akademie věd či odborné týmy ministerstva zdravotnictví, ale „sám voják v poli“ – prof. J. Beran – který si uvědomil, že proti novému smrtelnému covidu-19 existuje již 50 let účinný a levný lék jménem Isoprinosine. Toto antivirotikum, používané na virový pásový opar, totiž zvyšuje hladinu právě leukocytů…

Profesor Beran jím vyléčil z covidu nejprve sebe i svého syna a poté ho lékařka v Litovli aplikovala v místním domově pro seniory dvaceti pacientům s covid-19 a účinky byly působivé. „Ti lidé byli ve věku 87 až 94 let. Dalo se počítat s tím, že zemřou. Lék začali užívat a z těch dvaceti sice muselo být sedm hospitalizováno pro zápal plic, ale všichni se do domova důchodců vrátili živí a zdraví,“ uvedl Beran. (3)

Na otázku novináře – „Ministerský web zmiňuje, že se vaším jménem ohánějí různí dezinformátoři. Naráží tím na to, že jste propagátor léku Isoprinosine…. Pořád jste jeho zastáncem?“ –  prof. Beran reaguje: „Nezůstal jsem jenom v Litovli, pomáhal jsem s nasazováním léku i jinde. Posbíral jsem data od 200 lidí ze tří domovů důchodců. Ukazují, že když Isoprinosine nasadíte ihned po PCR pozitivitě v dávce třikrát dvě tablety denně, můžete velmi významně ovlivnit počty úmrtí v daném domově... (4) O svých počinech, výsledcích a s návrhem řešení pak informoval 3. prosince 2020 ministra zdravotnictví a mj uvedl: „Pořád umírá v ČR tolik lidí a nikdo je neochránil, žádný PES. Proč ale máme z Evropy nejnižší smrtnost (zemřelí z PCR pozitivních)? Protože užívají i přes všechny pomluvy a překážky Isoprinosine. Za loňský rok bylo předepsáno 212 000 týdenních dávek léku. Měli jsme 1 000 000 pozitivních osob, a tak nechápu proč se všichni brání udělat hrubou zpětnou analýzu Isoprinosine. Stačí půlden a porovnat rodná čísla osob, kterým byl lék předepsán s RČ osob PCR+ a RČ osob co zemřely…“ (5)

Profesor J. Beran jako covidový disident Je to neuvěřitelné, ale české Ministerstvo zdravotnictví – místo aby tohoto průkopníka ocenilo, případně upřesnilo jeho data klinickou studií a o výsledcích informovalo WHO – na svém webu oznámilo, že profesor J. Beran je dezinformátor! Isoprinosine nicméně zahrnulo do národní strategie léčby covidu-19, ale v rozporu s logikou byl používán až v nemocnicích u těžkých případů ve fázi cytokinové bouře, kdy už bylo kvůli produkci cytokinů nutné imunitní systém naopak tlumit….

Zdrcující i přitěžující okolností pro (nejen) českou zdravotnickou elitu je fakt, že rychle progredující leukocytopenie – během 24 hodin z „mírného poklesu“ na 3120 jednotek (místo normy 3800–11,000) – byla zjištěna již u prvního amerického covidového pacienta 25 ledna 2020 (a experimentálně vyřešena infúzí Remdesiviru); kompletní lékařská zpráva byla zveřejněna 5 března 2020. (6)(7) ;

Je tudíž zcela evidentní, že pokud by byl laciný Isoprinosine nasazován v domácí léčbě a bezprostředně po pozitivním testu, již od počátku covidu-19, celosvětová katastrofa a tragédie v podobě covidu-19 by se změnila v banální formu sezónní chřipky…

Prof. J. Beran se přesto stal covidovým disidentem a musel pečlivě zvažovat své výroky, poněvadž mohla následovat nepředvídatelná odveta. Jaké covidové temno tehdy panovalo, dokazují jeho odpovědi v následujícím rozhovoru:

Budou vakcíny firem Pfizer, BioNTech, AstraZeneca a Moderna, na něž zcela spoléháme jako na jediné východisko z pandemie, účinné a bezpečné? „Názory expertů nejsou jednoznačné. Řízení před americkou lékovou agenturou ohledně vakcíny Pfizer se zúčastnilo 17 posuzovatelů, z nichž čtyři byli proti. Existuje tedy určité procento odborníků, kteří si myslí, že by se vakcína lidem neměla aplikovat, nebo by se na ní mělo dále pracovat.“

Zařadil byste se mezi těch čtrnáct souhlasících? „Nebudu se k tomu vyjadřovat. Jak jistě víte, jsem na webu ministerstva zdravotnictví veden jako dezinformátor. Nebudu to vyvracet, ani doporučovat. Vývoji vakcín se věnuji 30 let a nemám v Česku konkurenci, v Evropě snad jen profesora Geerta Leroux-Roelse. Nikdo neudělal víc studií než já. Nebudu radit lidem, jak by se měli zachovat. Ministerstvo má svoje experty, tak ať vysvětlují, jak to s vakcinací je. Nedostanete ze mě vyjádření, zda se nechat, či nenechat očkovat. Mohu jen říct, že podle mého přesvědčení lidé, kteří covid prodělali, se očkovat nemusí.“ (4)

Profesor J. Beran jako „antiwaxer“… Po zahájení očkování se navíc ukázalo, že nezabíjí jenom virus, ale patrně i vakcíny... V lednu 2021 v Norsku náhle zemřelo v domovech důchodců 23 osob a jejich úmrtí byla spojována s předchozím očkováním; všichni byli starší 80. let a očkování vakcínou Pfizer. Tento „masakr“ mj. vyvolala poplach v Číně včetně nedůvěry k zmíněné vakcíně s argumentací, že kvůli časové tísni nebyla řádně otestována. (8)

Profesor J. Beran v reakci zaslal dopis ministrovi Blatnému a premiérovi Babišovi, kde vysvětluje, že problémem není typ vakcíny, ale nebezpečná reakce vakcíny s protilátkami u lidí, kteří prodělali covid. Takže tito lidé nejenže nemusí, ale dokonce by ani neměli být očkováni: „Neznám detaily toho, co se objevuje po aplikaci vakcíny od AstraZeneca, ale vsadím svoje boty, že je to reakce u lidí, kteří covid prodělali. Je to známá reakce antigenu a protilátek ve formě cirkulujících imunokomplexů, které dělají tu intravaskulární diseminovanou koagulaci. Na to stačí mít experimentálně očkovaných 45 000 lidí, aby každého hned napadlo… Proto působí naprosto komicky doporučení Vakcinologické společnosti, aby se lidé, co prodělali covid očkovali už za 7 dní po nemoci a dvěmi dávkami! To zabíjí a zneschopní lidí! Proč umírali klienti v DD ve Vrchlabí…? Je to totéž.“ (5)

Varování profesora Berana se rychle potvrdilo, když po seniorech začali na embolie umírat mladí sportovci; a časová prodleva zřejmě souvisela jen s tím, že byli očkováni později (9). Titulek článku – „Očkování zabíjí sportovce, spekulují antivaxeři. Ničím to ale nedokládají– pak jen dokládá, že minimálně jeho autor byl aktivistou hybridní covidové války. V dusné atmosféře pandemie a hybridní války však vyděšení zaměstnavatelé, majitelé restaurací, vlastníci leteckých společností, organizátoři sportovních akcí včetně tenisového Wimbledonu atd. požadovali od svých zaměstnanců, klientů či účastníků potvrzení nikoliv o bezinfekčnosti, ale o očkování proti covidu-19! Kolik lidí si vyžadovaný doklad o očkování „koupilo“ (čímž si mnozí zachránili život), lze jen spekulovat; v Praze se tradovalo, že v očkovacím centru v hale Hlavního nádraží (kde se masově očkovalo bez zdravotní dokumentace!) nabízejí bezdomovci a podobní „dobrovolníci“, že se nechají očkovat za několik set korun na zapůjčený občanský průkaz. Vysoký respekt si tak zaslouží tenisový šampion N. Djokovič, který by při svém jmění mohl takto získanými „doklady“ tapetovat tenisovou síň slávy. Srbský sportovec však férově prohlásil, že se očkovat nenechá a vzdal se tak titulů i milionů, které by nepochybně vybojoval. 

Závěrem budiž konstatováno, že v průběhu covidové tragédie si prof. Jiří Beran profesionálně i lidsky počínal jako mimořádně významná osobnost. Jeho náměty by v případě realizace zachránily jen v ČR desetitisíce lidských životů, ušetřily stovky miliard korun a strašidelnou pandemii by změnily v sezónní chřipku. Při státním svátku 28. října by proto měl být prezidentem ČR i významně oceněn! 

 

Statečný covidový disident ex-prezident, prof. Václav Klaus

79. letý exprezident V. Klaus nejprve dostal od pražské hygieny pokutu 10 tisíc korun za vystoupení před Obecním domem 28. října 2020, kde hovořil několik minut bez roušky. Klaus nesouhlasil a podal proti rozhodnutím odpor. Považoval za povinnost připomenout si založení státu důstojně a nebýt vyděšen epidemií. Poté exprezident mimo jiné podpořil i demonstranty, kteří na Staroměstském náměstí v lednu protestovali proti vládním opatřením a veřejně zkritizoval přístup vlády, jejíž opatření jsou podle něj zbytečná, nefunkční a přinesou obrovské ekonomické škody.

Mimořádně statečně se zachoval koncem února 2021. Poté, co prokašlal on-line přednášku, byl mu na vyšetření v pražské Ústřední vojenské nemocnici diagnostikován covid-19 a doporučena hospitalizace, kde by měl nadstandardní péči, Klaus, který s ohledem na věk patřil do vysoce rizikové skupiny, však poděkoval a odešel domů. „Strašidelný“ covid léčil Isoprinosinem a Aspirinem a za týden byl zdravý! „Bedlivý“ novinář jen „připomenul“ že, „Lék isoprinosine.... je však podle Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL) dostupný jen na lékařský předpis. Standardně se užívá k léčbě deficitů imunitního systému...“ (10) Čili V. Klaus se vlastně vyléčil pokoutně...

Tragikomickou atmosféru tehdejší hybridní války dokládají příspěvky vyděšených „ovčanů“ i hybridních agresorů v diskusi pod článkem (10) Autor Mirek Vojáček: „…může to chytnout opakovaně, tak snad si uvědomil že to není jen rýmička a nebude se dál rouhat. Karel Lysek „A co tak pozorování a pobyt v psychiatrické karanténě.“ JJaroslav Šaník „Ať si žvaní co chce, ale jak se objeví mezi lidmi bez řádně nasazeného respirátoru, tak jako s každým jiným. Pokaždé bez pardonu pokuta atd. Tak jak to platí pro každého,..“ Petr Haraším „…ovšem vašík je bohužel veřejně známý dezinformátor, proto jeho lži, nepravdy a dezinformace maj velký vliv na méně vzdělanou veřejnost... takže mu náleží pokuta tři mega a jelikož máme nouzový stav a desítky tisíc mrtvých, tak patří do vězení a nikoli na demonstrace bezrouškařů, bezrespirátorů a všeobecně nedodržovačů nařízení a zákonů.“ Pavel Tesařík: „A kdopak že mu předepsal protekčně lék isoprinosine, když je známo, že u nás ten lék není pro tenhle účel schválený a doktoři ho ze strachu odmítají předepisovat.“ Na Fóru 24 zase vyšel článek s titulkem Medicinske bludy prezidenta Václava Klause (11). Atd., atd.

Závěrem nutno konstatovat, že ex-prezident, prof. Václav Klaus se během covidové tragédie zachoval statečně jako člověk, zodpovědně a příkladně jako občan i důstojně jako bývalý prezident. Zasluhuje si tudíž, aby byl při státním svátku 28. října náležitě oceněn!

 

Statečná a erudovaná covidová disidentka MUDr. Soňa Peková, Ph.D.

První nemocní na novou chorobu, nazvanou covid-19, se objevili v čínském městě Wu-chan, kde je tržiště se syrovým zvířecím masem, Takže vznikla vcelku logická verze, že atypický koronavirus SARS-CoV-2 se zrodil právě tam. Konkrétně měl zmutovat koronavirus, jehož hostitelem je čínský netopýr vrápenec s virem šupinatého savce luskouna. Renomovaný stoupenec evolučního původu SARS-CoV-2, imunolog prof. RNDr. Václav Hořejší, CSc. z Ústavu molekulární genetiky AV ČR, dokonce připustil teoretickou možnost evolučního vzniku mnohem smrtonosnější mutanty; například, že by se virus spalniček (s 10x vyšší nakažlivostí než SARS-CoV-2) zkombinoval s virem eboly (která má 50% smrtnost). Následná epidemie by se prý vyrovnala morovým ranám ze středověku. (12)

Renomované pochybnosti přinesly mj. Taipei Times již 23. února 2020, kdy pod titulkem – „Výzkumníci sdělují: Epidemii COVID-19 vyvolal pravděpodobně syntetický virus“ – zveřejnily argument vědce Chi-Tai Fanga z Tchajwanské národní univerzity: „Přirozené mutace virů způsobují pouze malé a ojedinělé změny. Virus, který přirozenou mutací přibere najednou 4 aminokyseliny, by se normálně neměl vyskytovat. Tak velká mutace sice není nemožná, ale je vysoce nepravděpodobná.“ (13) 

17. března 2020 však vyšel v Nature Medicine „kultovní“ článek s výsledky týmu virologů vedeného K. G. Andersenem (14) a se závěrem, že jejich výzkum potvrdil, že virus SARS-CoV-2 nemá laboratorní původ, neboť nevykazuje známky záměrné manipulace. Načež vypukla hybridní válka a stoupenci laboratorního původu viru SARS-CoV-2 byli masmédii, Elfy apod. pranýřováni jako dezinformátoři a stoupenci spikleneckých teorií…

Lékařka Soňa Peková nevylučuje, že laboratorně vytvořený virus mohl omylem uniknout MUDr. Soňa Peková Ph.D vystudovala mj. molekulární genetiku, molekulární biologii, molekulární mikrobiologii a kvantovou fyziku a v roce 2006 získala na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy doktorát v oboru molekulární biologie, genetiky a virologie. V letech 2009–2014 byla vedoucí laboratoře molekulární diagnostiky Chambon, a v březnu 2020 její Tilia Laboratories svými testy odhalila dva případy nákazy virem SARS-CoV-2. Ministerstvo zdravotnictví pak – patrně v důsledku konkurenčního boje – testování její firmě kvůli údajným hygienicko-epidemiologickým přestupkům zakázalo, za což se jí poté ministr zdravotnictví Vojtěch omluvil s tím, že byl nepřesně informován. (15)

Po analýze genomu koronaviru SARS-CoV-2 byl S. Pekové okamžitě zřejmý jeho umělý původ. Nicméně i přesto, že věděla o laboratoři amerického ministerstva obrany ve Wu-chanu, i to, že SARS-CoV-2 obsahuje sekvenci viru HIV, zůstala tolerantní a lidsky preferovala variantu nechtěného úniku viru z laboratoře. I přes to se okamžitě stala covidovou disidentkou – autorkou dezinformací a spikleneckých teorií, manipulátorkou atd. (16)

Např. server Aktuálně.cz 5. 6. 2020 zveřejnil pod titulkem – "´Pravda´ o koronaviru? Výroky Pekové jsou neověřené a manipulativní, říká vědec“ – rozhovor s molekulárním genetikem Janem Pačesem z Akademie věd České republiky. "Je to úplně typický koronavirus. Má přesně ty samé geny jako každý jiný koronavirus“, tvrdí vědec. „Žádná specifická oblast tam není. Nebo taková, kterou bychom nikdy nikde neviděli", pokračuje akademik a dodává, "Pokud vím, tak žádný případ, že by někdo se zlým úmyslem vyrobil organismus, který škodí, a někde ho vypustil, zdokumentovaný není. Nebo o tom nevím," (17)

Kromě verbální agrese hybridních militantů v médiích a na sociálních sítích, čelila dr. Peková od srpna 2020 (spolu s dalšími čtyřmi osobami) obvinění pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu, ve kterém státní zástupce vyčíslil škodu na 300 miliónů korun (!!)! Hrozilo jí až 10 let vězení a pravomocně zproštěna viny byla Vrchním soudem v Praze až v únoru 2023. (18)(19)

Verze nechtěného úniku viru SARS-CoV-2 z laboratoře (natož ta o jeho přírodním původu) se hroutí…  Pokud jde o další vývoj epidemie, zůstávala dr. Peková optimistická, neboť věděla, že rychle mutující koronavirus SARS-CoV-2 i rychle zdegeneruje a zanikne, což se s příchodem léta stalo. Navzdory této logice však již v září počala další vlna covidu-19, a nebyla jediná.

8. února 2021 se k tomu dr. Paková vyjádřila následovně: „My jsme začali celé genomy těch virů sekvenovat. Laicky řečeno, přečetli jsme a zanalyzovali celou jejich genetickou informaci. To je kód, v němž je virus napsán… Zkoumali jsme zpětně i starší vzorky. Díky tomu odhalujeme, jak jsou viry promutované, jak vypadají a kdy se objevily další vlny. Už víme, že každá vlna byla způsobena jiným, novým virem a nemají nic do činění s tím jarním. To se pozná podle toho, že jarní vir nasbíral na konci své vlny celý batoh mutací, proměn ve svém genomu. A pokud by druhá nebo třetí vlna vznikly z té první, tak bychom ty mutace, které virus v průběhu času nabral, viděli i ve virech druhé a třetí vlny. Jenže není tomu tak. Takže původci druhé a třetí vlny jsou jiné kmeny viru… Ty kmeny jsou si navzájem velice podobné, ale nejsou to potomci viru prvního. Je to něco jiného. A já nevím, kde je ta jeskyně, z níž vylétají… Já bych to s nadsázkou skoro nazvala, že to na jaře byl SARS-CoV-2, v září SARS-CoV-3, v prosinci až dosud SARS-CoV-4. A ta britská mutace by se měla jmenovat SARS-CoV-5. Každá vlna se chová klinicky trošku jinak, virus má jiný genom, jiný program, podle něhož je napsán... (20) „Moje poselství se od jara nezměnilo: Najděte tu jeskyni, ze které to vylétá, zavřete ji, zavřete její zaměstnance i její management… Mnozí říkají, že se máme připravit na další pandemie. Panebože, v žádném případě. Tohle se nesmí stát precedentem,“ A již v květnu 2021 prezident WHO T. A. Ghebreyesus, varoval ministry zdravotnictví ze 194 členských států OSN, že lze očekávat pandemii mnohem nakažlivější a smrtelnější nemoci než covid-19 včetně související devastace světové ekonomiky i společnosti. Prý je to „evoluční jistota“!!! (21)

Za výroky o umělém původu vitu Český klub skeptiků Sisyfos, prezentující se na půdě České akademie věd, pranýřoval dr. Pekovou udělením mimořádného „Bludného balvanu“ - „Zlatý bludný koviďák“. Ještě předtím však explodovala informační „bomba“, která covidově militantnímu Sisyfovi svrhla bludný balvan na jeho hlavu… 31. ledna.2021 se totiž renomovaný obhájce evoluční verze, akademik Václav Hořejší, k původu SARS-CoV-2 vyjádřil mj. slovy: „...je jasné, že pomocí dnes známých metod může být poměrně snadno a kdekoli laboratorně vytvořen jakýkoli virus tohoto typu...“ (22)

Spor o vznik covidu-19 Koncem května 2021 požádal US prezident J. Biden zpravodajskou komunitu, aby mu do 90 dnů zjistila původ nemoci covid-19. Za 3 měsíce přišla odpověď, že ve zpravodajských službách probíhá ostrá debata bez výhledu na shodu. (23) Prezident reagoval apelem, aby zdvojnásobili své úsilí a Čínu vyzval, aby nezatajovala lékařská data o vzniku a vývoji nemoci. Čína reagovala tvrzením, že první případy zánětů plic odpovídající covidu-19 se – dříve než v Číně–- vyskytly ve Fort Detricku v Marylandu, byly mylně diagnostikovány jako nemoc kuřáků elektronických cigaret, a požádala o příslušné rentgenové snímky. (24)

16. června pak byly v USA zveřejněny informace, že dle trasování výskytu viru SARS-CoV-2 (analýzami vzorků krve pacientů se zánětem plic, jejich rentgenových snímků i vzorků odpadních vod) se covid-19 objevil ve Španělsku v březnu 2019, v Itálii v září, ve Francii a Brazílii v listopadu a 13. prosince 2019 v USA; přičemž minimálně ve Francii se jednalo o jiný kmen koronaviru, než byl wuchanský. (25) Vědecká hypotéza o původu covidu-19 mutací virů netopýra vrápence a luskouna na tržišti ve Wu-chanu se změnila v pohádku.

Situace začala gradovat a objevily se informace, že US ministerstvo obrany, které spravovalo i laboratoř ve Wu-chanu, bylo požádáno o 14 milionů dolarů na výzkum virových „gain of funkcion“ – konkrétně tvorbu a výzkum virových monster včetně využití vražedného viru nemoci MERS. Ministerstvo grant financovat odmítlo se zdůvodněním vysokého rizika takových pokusů. Z emailové korespondence však vyšlo najevo, že výzkumy svévolně pokračovaly a financování zajistil A. Fauci, Tyto informace přinesl 22. září i český server Seznam, ale pod titulkem „Čínští vědci chtěli mísit koronaviry: neškodné a infekční s nebezpečnými“… (26) Koncem října vydal někdejší Trumpův ekonomický poradce, P. Navarro, knihu „In Trump Time, A Journal of America’s Plague Year“, kde předchozí informace potvrdil. (27)

Laboratorní původ viru i nemoci se stával zřejmý a zřejmou se stala i dosavadní účelovost a koordinace mj. při cejchování stoupenců této koncepce coby dezinformátorů a konspirátorů, jako snaha utajit pravdu. Fakta jako výskyt nových kmenů SARS-CoV-2 v různých zemích navíc zpochybnila i možnost laboratorní havárie či nechtěného přenosu a do „hry“ se začalo dostávat i více než 200 biologických laboratoří, provozovaných USA po celém světě...

V prosinci 2021 pak evoluce – jako na zavolání – vyprodukovala v Jižní Africe variantu Omicron, která byla sice vysoce infekční, ala mnohem méně smrtelnější. Takže se rýsoval konec pandemie formou plošné imunizace („promořením“). 

S poslední temnou hrozbou přišel virolog (byť spíše přes viry počítačové) B. Gates, který 18. 2. 2022 oznámil, že příští epidemii již nevyvolá „milosrdný“ SARS-CoV-2, ale vražednější patogen. (28) Dodal však, že pokroky v lékařských technologiích by měly světu pomoci se s novou pandemií lépe vypořádat. Samozřejmě za předpokladu, že se do nich bude investovat, a že se pozemšťané včas proočkují...

24.2.2022 však Rusko napadlo Ukrajinu a covid-19 i SARS-CoV-2 zmizely z médií, 7 milionů přímých obětí covidu-19 včetně astronomických ekonomických škod bylo „zapomenuto“ a hybridní bojůvky proti dezinformacím a konspiracím pružně změnily téma a místo coronavirem začaly strašit Putinem. Facebook dokonce přestal mazat výzvy k zabití Putina… Navíc se přidala krize ekonomická a energetická.

K. Marx – jehož koncepci komunismu se dějiny vysmály, nicméně i svými kritiky respektovaný jako teoretik kapitalismu – v roce 1848 napsal: „Čím překonává buržoazie krize? Jednak vynuceným ničením celé masy výrobních sil, jednak dobýváním nových trhů a důkladnějším využitím starých. Čím tedy? Tím, že připravuje všestrannější a mohutnější krize a že zmenšuje prostředky, jak krizím čelit.“ (29)  Rozdíl je jen v tom, že před 175 lety záměrně vytvořené krize škodily pouze lokálně. Dnes je lidstvo deptáno zločinnými krizemi i na globální úrovni…

Předchozí rozsáhlá argumentace je nezbytná k pochopení komplexnosti problémů, kterým MUDr. Soňa Peková, Ph.D. statečně i erudovaně čelila. MUDr. Soňa Peková, Ph.D. fakticky suplovala selhání institucí jako Světová zdravotnická organizace, Česká akademie věd, ministerstva zdravotnictví, vnitra i obrany, lékařských organizací, veřejnoprávní televize i rozhlasu; a navíc čelila militantní soldatesce v tragikomické hybridní válce včetně účelových obvinění z trestné činnosti. Její aktivity navíc zvyšují šanci, že strůjci další pandemie od svého zločinu upustí.

MUDr. Soňa Peková, Ph.D. se tak zařadila mezi příkladné osobnosti, na které může být Česká republika nanejvýš hrdá a 28. října si zaslouží být mimořádně oceněna!

 

ZDROJE:

(1) Cumulative confirmed COVID-19 deaths by world region

https://ourworldindata.org/grapher/cumulative-covid-deaths-region?facet=none

(2) Statistiky onemocnění novým koronavirem ve světě

https://www.idnes.cz/koronavirus/statistiky-svet

(3) Imunolog léčil covid u sebe i syna. Lék už dávno existuje, tvrdíhttps://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-covid-19-imunolog-jiri-beran-lek-isoprinosin.A200729_101513_domaci_knn

(4) Epidemiolog Jiří Beran: Kdo prodělal covid, nemusí se očkovathttps://www.denik.cz/z_domova/epidemiolog-jiri-beran-rozhovor-20201218.html

(5) VAROVNÝ DOPIS: LIDÉ BUDOU UMÍRAThttps://ceskezpravy.eu/2021/03/zpravy-k-zamysleni/varovny-dopis-lide-budou-umirat/

(6) First Case of 2019 Novel Coronavirus in the United Stateshttps://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2001191

(7) Story US koronavirového pionýra

https://stoces.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748454

(8) Chinese health experts call °TO suspend Pfizer's mRNA vaccine for elderly after Norwegian deathshttps://www.globaltimes.cn/page/202101/1212915.shtml

(9) Očkování zabíjí sportovce, spekulují antivaxeři. Ničím to ale nedokládají https://www.denik.cz/z_domova/denik-proti-fake-news-vakciny-sportovci infarkty.html

(10) Václav Klaus se zotavil z nákazy koronavirem, ukončil pobyt v karanténěhttps://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vaclav-klaus-koronavirus-karantena ukonceni.A210306_092431_domaci_vlc

(11) Medicinske bludy prezidenta Václava Klausehttps://www.forum24.cz/medicinske-bludy-prezidenta-vaclav-klause/

(12) Imunolog Hořejší: Lidem bych nařídil dál nosit roušky, vláda by měla být tvrdší, uvolňování je příliš rychlé                                                                                              https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/101850/imunolog-horejsi-lidem-bych-naridil-dal-nosit-rousky-vlada-by-mela-byt-tvrdsi-uvolnovani-je-prilis-rychle.html?fbclid=IwAR3b3I5sgAGSQWZFQCUiQf5R43FCHVPTzxSU33oelQQJbEIqwyTSjMPXtWM

(13) Virus Outbreak: COVID-19 likely synthetic: Researchers say; https://www.taipeitimes.com/News/taiwan/archives/2020/02/23/2003731479

(14) The proximal origin of SARS-CoV-2                                          https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9(

15) Soňa Peková                                                       https://cs.wikipedia.org/wiki/So%C5%88a_Pekov%C3%A1

(16) VIDEO: Lékařka Soňa Peková říká, že koronavirus mohl vzniknout laboratorní cestou a omylem uniknout                                                                                               https://www.forum24.cz/video-lekarka-sona-pekova-rika-ze-koronavirus-mohl-vzniknout-laboratorni-cestou-a-omylem-uniknout/

(17) "Pravda" o koronaviru? Výroky Pekové jsou neověřené a manipulativní, říká vědechttps://zpravy.aktualne.cz/domaci/pravda-o-koronaviru-vyroky-pekove-jsou-neoverene-a-manipulat/r~142d96a0a6b311eab115ac1f6b220ee8/

(18) Viroložka Soňa Peková je obžalovaná za podvod: Hrozí jí deset let odnětí svobodyhttps://www.extra.cz/virolozka-sona-pekova-je-obzalovana-za-podvod-hrozi-ji-deset-let-odneti-svobody

(19) Soud potvrdil osvobození Janouška a dalších v kauze kolem společnosti Chambonhttps://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/roman-janousek-soud-osvobozeni_2302071340_mst

(20) Soňa Peková: Řádí tu jiné kmeny viru, ten jarní – jak jsem tehdy říkala – vymizelhttps://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/105325/sona-pekova-radi-tu-jine-kmeny-viru-ten-jarni-jak-jsem-tehdy-rikala-vymizel.html

(21) WHO warns the world a new pandemic is an ‘evolutionary certainty“https://www.news.com.au/world/coronavirus/global/who-warns-the-world-a-new-pandemic-is-an-evolutionary-certainty/news-story/60888feaa512cfb85b27d8a2dd773781

(22) Koronavirová pandemie vyvolává nové otázky. Vakcinace by měla pomoci; https://www.lidovky.cz/ceska-pozice/koronavirova-pandemie-vyvolava-nove-otazky-vakcinace-by-mela-pomoci.A210130_000053_pozice-tema_lube  

(23) 18 US intelligence couldn’t resolve debate over Covid origins – official report https://www.theguardian.com/us-news/2021/aug/27/coronavirus-origin-us-intelligence

(24) Wuhan lab leak theory: How Fort Detrick became a centre for Chinese conspiracieshttps://www.bbc.com/news/world-us-canada-58273322

(25) US scientists report earliest known COVID-19 case a solid proof; next stage should be focused especially on the US: Chinese epidemiologist ublished: https://www.globaltimes.cn/page/202106/1226339.shtml

(26) Čínští vědci chtěli mísit koronaviry: neškodné a infekční s nebezpečnýmihttps://www.seznamzpravy.cz/clanek/cinsti-vedci-chteli-misit-koronaviry-neskodne-ale-infekcni-s-nebezpecnymi-175170

(27) Trump aide Peter Navarro exposes the dangerous Dr. Fauci: Devinehttps://nypost.com/2021/11/01/trump-aide-peter-navarro-exposes-the-dangerous-fauci-devine/

(28) Bill Gates varuje před novou pandemií. „Příště se musíme víc snažit, https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-nejbohatsi-lide-bill-gates-varuje-pred-novou-pandemii-priste-se-musime-vic-snazit-rika-189331?fbclid=IwAR2oTX_OQee2Ss45SIct4N08zfYXEG-8CCcm8-

(29) Manifest Komunistické strany                                                   https://www.marxists.org/cestina/marx-engels/1848/manifest/ch01.htm

Autor: František Stočes | sobota 29.7.2023 17:04 | karma článku: 28,13 | přečteno: 1357x
  • Další články autora

František Stočes

Současný volební systém do Poslanecké sněmovny je nespravedlivý, škodlivý i absurdní

O komunistech jsme za totáče říkali, že jsou hloupí, a ještě zásadoví! O současné koaliční vládě stran ODS, TOP09, KDU-ČSL, ČPS a STAN to, bohužel, platí možná dvojnásob

18.4.2024 v 11:51 | Karma: 22,56 | Přečteno: 661x | Diskuse| Politika

František Stočes

Máme vlastní identitu!

Zatímco u nás se měsíc listopad slavil jako měsíc Velké říjnové socialistické revoluce, v USA se říjen od roku 1964 slaví jako „Národní měsíc družstev“.

5.11.2023 v 14:28 | Karma: 8,36 | Přečteno: 243x | Diskuse| Politika

František Stočes

ČSSD versus Družstevní strana

Tragikomické dějiny ČSSD (založené 1878) dokazují, že jde o ideologicky zcela nevěrohodnou partaj. Zakladateli a vůdci strany byli až do roku 1920 marxisté (Zápotocký, Hybeš, Šmeral). Marxismu se ČSSD zřekla až na sjezdu 1930

4.11.2023 v 13:05 | Karma: 6,26 | Přečteno: 344x | Diskuse| Politika

František Stočes

Británie je zmatena nevysvětlitelným nárůstem úmrtnosti

Loni, zemřely bez jasného vysvětlení desítky tisíc britských obyvatel navíc, což vyvolalo poplach u britských zdravotníků. Guardian alarmoval o nadměrné úmrtnosti již v lednu a poznamenal,

19.5.2023 v 12:35 | Karma: 31,36 | Přečteno: 1148x | Diskuse| Politika

František Stočes

KSČM se buď obrodí, nebo zanikne

Správnost teorie obvykle potvrzuje úspěšná praxe. KSČM vznikla v březnu 1990 a v jejím programu stojí, že strana „Porážku... a zhroucení socialismu stalinsko-brežněvovského typu pochopila především jako důsledek faktického opuštění

23.2.2023 v 17:23 | Karma: 7,89 | Přečteno: 549x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik